Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Κι επίσημα Τζαλόνε Φραϊντεϊ

Published

on

Μια ακόμη απόκτηση αθλητή ανακοίνωσε η ΚΑΕ Απόλλων, ενόψει της νέας περιόδου κι ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League.

Έκανε δικό της κι επίσημα τον Αμερικάνο Τζαλόνε Φραϊντεϊ που αγωνίζεται στη θέση του φοργουορντ Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικάνο φοργουορντ, Jalone Friday  (1996, 2,06 μ.) .

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα μας, ξεκίνησε την καριέρα του από το πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και έχει αγωνιστεί στο ΝCAA με την φανέλα της Κρίστιαν Αμπιλέιν ενώ έχει παίξει σε Κύπρο, Κροατία και Β. Μακεδονία.

Την περσινή σεζόν ο Jalone Friday  αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Τουρκίας όπου φόρεσε την φανέλα της  Σάμσουν BSB.

Σε 40 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και play-offs, είχε μ.ο. 10,5 πόντους και 4,9 ριμπάουντ σε σχεδόν 24 λεπτά συμμετοχής με 33,8% στα τρίποντα, 80% στις βολές και 48,6% στα δίποντα».

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ακόμη η ΚΑΕ ανακοίνωση το επιτελείο του προπονητή Νίκου Βετούλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών 1926, ανακοινώνει τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 αλλά και το ιατρικό επιτελείο.

Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους εξής:

Α΄ προπονητής: Νίκος Βετούλας

Β΄ Προπονητής: Σπύρος Δεράος

Β΄ Προπονητής: Κώστας Τζαμάκος

Γυμναστής: Δημήτρης Κοτσίρης

Φροντιστής: Τίμος Αντωνίου

Τιμ μάνατζερ: Κώστας Ρακιντζής

Το ιατρικό επιτελείο αποτελείται από τους εξής:

Ορθοπεδικός: Πάνος Αντζουλάς

Παθολόγος: Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Φυσιοθεραπευτής: Άγγελος Μασούρας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement