Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (19/8)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Η μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, που διαιωνίζονται και σε καταπιέζουν. Ταξίδια, συναντήσεις και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα, καθώς και ένα απρόβλεπτο συμβάν – όχι απαραίτητα δυσάρεστο – που θα σε προβληματίσει ο τρόπος αντιμετώπισής του.

Ταύρος

Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να συγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς.

 

Δίδυμοι

Η Παρασκευή θα είναι αρκετά καλή για εσένα σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρά σου και που ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου.

Καρκίνος

Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε μια θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά.

Λέων

Μέρα εντάσεων θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα και πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα σε στεναχωρήσουν. Χειρίσου τες με διπλωματία και όπως οι άλλοι είχαν δεύτερες σκέψεις για το άτομο σου, φρόντισε να κρατήσεις και εσύ γι’ αυτούς και μην εκδηλώσεις τις προθέσεις και τις απόψεις σου. Κράτησε τους σε απόσταση, για να σε εκτιμήσουν.

Παρθένος

Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα για το ζώδιό σου, πιθανόν να σε φέρουν σε μια αμηχανία και ίσως χρειαστεί να σκεφτείς κάποια λύση, που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς καλύτερα στα νέα δεδομένα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Συγκέντρωσε πρώτα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και αργότερα θα πράξεις πιο σωστά.

Ζυγός

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Σκορπιός

Περίοδος αυξημένης δράσης και κινητικότητας είναι αυτή για το ζώδιό σου, που θα οδηγήσει στην ανάδειξη των αξιών σου σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο. Η εκπλήρωση των σχεδίων σου βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ σύντομα θα δεχτείς και σημαντικές προτάσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις επίσης βελτιώνονται αισθητά.

Τοξότης

Δείξε σήμερα σύνεση στην διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών σου στοιχείων και απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και τολμηρές επενδύσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις ακριβώς.

Αιγόκερως

Υπάρχουν γύρω σου κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο από αυτό που ήδη κάνεις. Μην προβληματίζεσαι άδικα και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

Υδροχόος

Η δυναμική σκέψη και αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιό σου, αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μην σε πιάνει λοιπόν ο εγωισμός σου και μίλησε μαζί τους για αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν.

 

Ιχθύες

Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στην ζωή σου. Πρέπει όμως σήμερα να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Αυτήν την Παρασκευή θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον.


Ροή ειδήσεων

Advertisement