Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Με βρίζουν χυδαία, νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του σωματείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την δική του απάντηση έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην αναστάτωση που προκλήθηκε με την εσφαλμένη είδηση, πως ο Γιώργος Μάγκας έχει φύγει από τη ζωή.

Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, το οποίο έχει προκαλέσει την οργή πολλών και τη λύπη της οικογένειας Μάγκα.

«Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση άλλου και για την οποία δημόσια κι ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο, διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία για μια ακομα φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρισουν χυδαία, να με προσβάλλουν, γιατί στο πρόσωπο μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του Σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα!».

«Δεν θα μας τρομάξουν αυτα από. οπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετιζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφεροντα…Ευχαριστώ απο καρδιας όλους αυτούς ,δημοσιογράφους,συναδέλφους και φίλους που μου συμπαριστανται στην άδικη και ενορχηστρωμενη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτηση:

mpimpilas

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα που προκάλεσε σάλο καθώς ανέφερε πως «ο Γιώργος Μάγκας πέθανε», λόγω λανθασμένης πληροφόρησης του, όπως παραδέχθηκε αργότερα.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε ο ίδιος ο «βασιλιάς του κλαρίνου», μιλώντας με τους Αντώνη Φουρλή και Ηρώ Ράντου.

Όπως είπε ο Γιώργος Μάγκας δεν γνωρίζει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγκας, εμφανώς οργισμένος και πικραμένος με για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Μιλώντας αμέσως μετά στην εκπομπή, η σύζυγος του Τζούλη, είπε πάντως πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement