Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Χατζηδάκης: Μεταρρυθμίσεις για τους πολλούς, για να ανέβει η Ελλάδα πιο ψηλά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ελλάδα αλλάζει από σήμερα σελίδα! Το τέλος της εποχής των ειδικών ελέγχων κι η επιστροφή της στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, μετά από 12 χρόνια, είναι μια μεγάλη εθνική επιτυχία» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Και επισημαίνει: «Μας παρέχει ακόμα μια σειρά από χρήσιμα διδάγματα για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει να προχωρεί η πατρίδα μας από εδώ και πέρα: Μακριά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία που δίχασαν την κοινωνία μας και παραλίγο να οδηγήσουν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή. Με πολιτική συνεννόηση απέναντι στις σοβαρές διεθνείς προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με συνετή διαχείριση των πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, κυρίως από το Ταμείο Ανάκαμψης και με προώθηση χρήσιμων για τους πολλούς μεταρρυθμίσεων στους τομείς της οικονομίας, της εργασίας, της κοινωνικής προστασίας, της ψηφιοποίησης του κράτους, της παιδείας, του περιβάλλοντος».

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αποφασισμένη να πορευτεί μέχρι τέλους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για να ανέβει η Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά!» σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement