Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Γαλαξίδι: Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά, λέει ο πατέρας της 21χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

οκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Γαλαξίδι από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στην περιοχή και στοίχισε τη ζωή σε δυο νέους ανθρώπους. Η βραδινή διασκέδαση της Παρασκευής κατέληξε σε τραγωδία, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας μιλώντας χθες στο MEGA ανέφερε πως έμαθε για τον χαμό της κόρης του ενώ βρισκόταν στην εργασία του. «Ήμουν στη δουλειά όταν το έμαθα. Η γυναίκα μου με πήρε και μου το είπε. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και για τίποτα και περιμένουμε τώρα να μας ενημερώσει η αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης Βιργινίας.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν πως μερικά μέτρα πίσω από το σημείο οπού σημειώθηκε η σύγκρουση υπήρχε ένας νεκρός σκύλος και δεν αποκλείουν ο 24χρονος να προσπάθησε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Ο αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου Ευθύμιος Γρίβας σε δηλώσεις του το πρωί της Κυριακής στο Open ανέφερε πως «τα παιδιά επέστρεφαν από τη βραδινή τους διασκέδαση και 50 μέτρα πριν το σπίτι φύγανε από τον δρόμο και προσέκρουσαν σε ένα δέντρο. Λένε ότι όντως υπήρχε ένα σκυλί νεκρό στο οδόστρωμα, το οποίο προσπάθησαν να το αποφύγουν. Εικασίες κάνουμε και εμείς, ότι ενδεχομένως πήγε να αποφύγει το σκυλί.

Δύο παιδιά που εργάζονταν στο Γαλαξίδι, τους ξέρουμε όλοι. Έχουμε μουδιάσει, είναι τραγικό. Είναι ένα μαύρο σύννεφο που έχει πέσει πάνω από την πόλη μας. Η κοπέλα είναι από τη Θεσσαλονίκη και ήταν φοιτήτρια στο Γεωπονικό της Άμφισσας και δούλευε στο Γαλαξίδι για το καλοκαίρι».


Ροή ειδήσεων

Advertisement