Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (22/8)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Aυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι αστρολογικές συγκυρίες της εβδομάδας, ίσως φέρουν κάποιες κουραστικές ημέρες λόγω εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Μην αφήσεις την κούραση να δημιουργήσει εκνευρισμό. Το Σαββατοκύριακο, στρέφει το ενδιαφέρον σου την αισθηματική σου ζωή.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει την ανάγκη να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αν προσθέσεις μέσα σε αυτή κάποιες δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν ή αν αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στην ξεκούραση σου ή σε κάποιο χόμπι σου, οι ημέρες θα κυλήσουν χωρίς καν να το καταλάβεις. Το Σαββατοκύριακο, σε προτρέπει να μην «υποτιμήσεις» ζητήματα της δουλειάς καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Μία δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα και θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Αυτό το επταήμερο, δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα του σπιτιού τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Το Σαββατοκύριακο, θα δημιουργήσει μία διάθεση για να ειπωθούν υπερβολές πάνω σε συζητήσεις.

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα αν αφιερώσεις χρόνο σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας. Αυτό το επταήμερο, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να διευθετηθούν θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι. Το Σαββατοκύριακο, σε προτρέπει να δεις προσεκτικά τα έσοδα και τα έξοδα και αν γίνεται να περιορίσεις και λίγο τα έξοδα.

 

Λέων

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία φαίνεται πως θα έχει συναντήσεις, επικοινωνία με φίλους, γνωστούς αλλά και συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και να ακούσεις. Γενικά αυτή η εβδομάδα, ίσως φέρει κάποιες συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, οι οποίες μπορεί να «ανάψουν τα αίματα». Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στα έξοδά σου.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, όμως η ενασχόληση σου με έσοδα-έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ένταση. Αυτό το επταήμερο, δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες συζητήσεις που θα ενισχύσουν την εσωτερική ένταση. Το Σαββατοκύριακο, θα στρέψει την προσοχή σου σε κάποιες εκκρεμότητες που σε αποσυντονίζουν.

 

Ζυγός

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς θα ενισχύσει τη γοητεία σου, θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αυτό το επταήμερο, θα ενισχύσει την ενέργειά σου, για αυτό προσπάθησε να τη διοχετεύσεις προς όφελος σου. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει την τάση για κάποιες υπερβολές ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και να κάνεις πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους! Αυτό το επταήμερο, θα ενισχύσει την ενέργειά σου. Το Σαββατοκύριακο, σε προτρέπει να αποφασίσεις με καθαρό μυαλό για ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Τοξότης

Αυτό το επταήμερο είναι πιθανό να φέρει κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν μία ανησυχία ή εκνευρισμό καθώς θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Το Σαββατοκύριακο, θα δημιουργήσει επικοινωνιακή άνεση, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει -πάνω σε συζητήσεις- και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο κάποια ζητήματα της δουλειάς ή αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Γενικά αυτή η εβδομάδα, θα δημιουργήσει μία βιασύνη, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξεις. Το Σαββατοκύριακο, μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση για αυτό αυτές τις μέρες χρειάζεται εγκράτεια, ιδιαίτερα αν νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να ξεφύγεις λίγο από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας και να αλλάξεις παραστάσεις. Ωστόσο, προσπάθησε να επικεντρωθείς στα δεδομένα που υπάρχουν στο παρόν και μην επιτρέψεις σε θέματα που έχουν παρέλθει να σου δημιουργήσουν αναστάτωση.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από κάποιες υποθέσεις καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να τις δεις σφαιρικά. Το Σαββατοκύριακο, σου δημιουργεί καλή διάθεση και αισιοδοξία.

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(29/11)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Σήμερα, μπορείς να βάλεις νέους στόχους, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Ταύρος

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις για το μέλλον σου.

Δίδυμοι

Εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Καρκίνος

Η σημερινή Τρίτη θα σε βάλει σε σκέψεις. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις που έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί, όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Λέων

Οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου προμηνύονται ιδιαίτερα επικοινωνιακές, όμως αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα έχει ρίσκο. Γενικά αυτή η εβδομάδα, δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις σε -κατά τα άλλα- φιλικές συζητήσεις, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ακόμα και με το χιούμορ που μπορεί να κάνεις, μιας και οι ημέρες δεν ευνοούν την ομαλή ροή στην επικοινωνία.

Παρθένος

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Ζυγός

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Σκορπιός

Η σημερινή Τρίτη είναι αρκετά κρίσιμη για εσένα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους.

Τοξότης

Η εύνοια των πλανητών αρχίζει να φαίνεται ξεκάθαρα σήμερα στην ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Σήμερα, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις στην άκρη τα εμπόδια που σου κόβουν τη φόρα και να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει. Βγάλε προς τα έξω όλες σου τις ικανότητες και άφησέ τες να σε οδηγήσουν. Ανοίγεται μπροστά σου μία ελπιδοφόρα και ιδιαίτερα θετική ημέρα. Εκμεταλλεύσου το!!!

Υδροχόος

Σήμερα, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει, αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Ιχθύες

Το άγχος θα σε συντροφεύει και τη σημερινή Τρίτη, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορεί να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μη χαλάς τη διάθεσή σου.

Περισσότερα

Lifestyle

Στην επόμενη φάση του “The Voice” η 25χρονη Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου από την Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην επόμενη φάση του “The Voice”, πέρασε η πατρινή τραγουδίστρια Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου. Η Πατρινή τραγουδίστρια, ερμήνευσε το απαιτητικό τραγούδι της Μαρινέλλας, “Τι έκανα για πάρτη μου” και εντάχθηκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη,  με τον οποίο θα συνεργαστεί στην συνέχεια της στο talent show.

Η Χρυσάνθη είναι 25 ετών και εργάζεται επαγγελματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και μέσω του “Voice” εξακολουθεί να κυνηγά το όνειρό της. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας.

Δείτε την εμφάνισή της και τα σχόλια των coaches.

 

 

 

 

Περισσότερα

Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: «Ψέματα και συκοφαντίες, ζητήστε συγγνώμη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα από τα social media θέλησε η Καίτη Γαρμπή να τοποθετηθεί, αναφορικά με ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Έτσι, τη νύχτα της Κυριακής, η τραγουδίστρια και κριτής του J2US θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα».

«Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπ

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα