Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κωστέτσος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχτηκε

Δημοσιεύθηκε

στις

Δέκα ημέρες μετά την επίθεση που κατήγγειλε εις βάρος του ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος, στο Σύνταγμα, δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία μετά το ατύχημα.

Ο ίδιος προχώρησε σε μακροσκελή ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχτηκε από «πορτοφολάδες και επίδοξους δολοφόνους» στο Σύνταγμα.

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς, την γεύση του «τρόμου». Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμυρίων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως απροετοίμαστη, χωρίς υποδομή προστασίας τους, αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας. Πόσο μάλλον δίπλα στην ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το βράδυ και όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι. Να βρίσκεσαι στο έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων» αναφέρει και προσθέτει:

«Σοκαριστικό Λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης….! Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα!! Θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…. «Όταν με ρωτάνε δε!!!….όλα καλά?….Απαντώ, Ευτυχώς Ζούμε» καταλήγει στο μακροσκελές  κείμενο, το οποίο και επέλεξε να συνοδεύσει με τη φωτογραφία από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Η ανάρτησή του

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement