Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Το βαρύ πυροβολικό παρέμεινε στους «βυσσινί»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μόνιμος κάτοικος Μπεγουλακίου ο έμπειρος επιθετικός Νίκος Αποσκίτης ο οποίος θα φορέσει για μια ακόμα χρονιά τη φανέλα του Πήγασου.

Το βαρύ πυροβολικό των «βυσσινί» παρά τις πολλές προτάσεις που είχε την καλοκαιρινή περίοδο αποφάσισε να μην «μετακομίσει» σε άλλη γειτονιά και έτσι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πήγασο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για 4η σεζόν, με τον ποδοσφαιριστή Αποσκίτη Νικόλαο.

Τα λόγια περισσεύουν όταν μιλάς για τον “Άπο”. Ένα πρότυπο ανθρώπου-ποδοσφαιριστή.

Απόλυτος επαγγελματίας, αν και μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό. Πάντα πρώτος από όλους στην προπόνηση, είναι ο απόλυτος αρχηγός, βγαίνοντας μπροστά στα δύσκολα και προβάλλοντας στις νίκες τους συμπαίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αξία του αδιαμφισβήτητη, πραγματικά μια μηχανή γκολ, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και την χρονιά που μας πέρασε σημειώνοντας 36 τέρματα.

Νικόλα, το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου είναι περήφανη που έχει στις τάξεις της  ένα κόσμημα αθλητή σαν και σένα. Σου ευχόμαστε πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement