Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

O Δρακόπουλος στον Αγ. Βασίλειο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κίνηση – ματ έκανε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου καθώς ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Θανάση Δρακόπουλο ο οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο Δρακόπουλος ήταν από τους κορυφαίους πορτιέρο της Αχαϊας και με αδαμάντινο χαρακτήρα και η κίνηση αυτή της διοίκησης θεωρείται μια από τις καλύτερες που έχει πραγματοποιήσει.

Ο έμπειρος κιπερ θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας ενώ παράλληλα θα αναλάβει και υπεύθυνος των τερματοφυλάκων των ακαδημιών της ομάδας του Αγίου Βασιλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Θανάση Δρακόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα και υπεύθυνος τερματοφυλάκων στις ακαδημίες μας.

Ο Θανάσης Δρακόπουλος είχε σπουδαία πορεία ως τερματοφύλακας έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως η Παναχαϊκή, η Αχαϊκή και άλλες της περιοχής και όχι μόνο σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.

Καλωσορίζουμε τον Θανάση στην οικογένεια του Κεραυνού και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement