Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Είδαν την πόρτα της εξόδου

Published

on

 

Μαστραντωνάκης, Κουλούρης και Σμίλτος δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα της Παναχαϊκής

 

Ημέρα αποδεσμεύσεων ήταν η χθεσινή για την ομάδα της Παναχαϊκής με την διοίκηση να ανακοινώνει την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών.

Εκτός ομάδας θα είναι οι δύο Αχαιοί, Μαστραντωνάκης, Κουλούρης αλλά και ο Σμίλτος.

Άπαντες γνώριζαν ότι με την επιστροφή της Παναχαϊκής στην Πάτρα θα υπήρχαν αποχωρήσεις. Το είχε κάνει εξάλλου γνωστό και ο Σούλης Παπαδόπουλος στην πρώτη των κοκκινόμαυρων ότι θα υπάρχουν προσθαφαιρέσεις. Ίσως να υπάρξουν και άλλες στην συνέχεια καθώς ο δρόμος είναι μακρύς.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΑΡΕΣΕ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

Και όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Παναχαϊκής με την Μύκονο ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τον Ανδρέα Μαστραντωνάκη και χθες η διοίκηση ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη.

Τα όσα γίνονται μέσα στην ομάδα τα γνωρίζει πολύ καλύτερα ο Σούλης Παπαδόπουλος αλλά με τις δηλώσεις του δεν έδειξε καμία πρόθεση να αποχωρήσει ο Μαστραντωνάκης, ίσα, ίσα μάλιστα έδειξε το αντίθετο αποθεώνοντάς τον.

Όσον αφορά τον Σμίλτο όταν ακούς τον προπονητή να αναφέρει στις δηλώσεις του ότι ο Αγκαράι θα γλυτώσει την διοίκηση από 25.000 ευρώ για να αποκτήσει αμυντικό, αμέσως καταλαβαίνεις ότι θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, κλείνοντας την τετράδα των στόπερ.

Τέλος, από την ομάδα αποχωρεί και ο Ηλίας Κουλούρης ο οποίος όπως φάνηκε δεν έπεισε τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρε καμία ευκαιρία καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν τον χρησιμοποίησε σε κανένα φιλικό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει, ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σμίλτο για προσωπικούς λόγους οι οποίοι έγιναν απόλυτα σεβαστοί.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Γιώργος Σμίλτος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας μας την περσινή χρονιά και συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε να έρθει η άνοδος στη Super League 2 επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Μαστραντωνάκη και Ηλία Κουλούρη οι οποίοι αποχωρούν ως ελεύθεροι. Ευχόμαστε και στους δύο να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στους επόμενους σταθμούς της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους είχε δώσει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Οι κοκκινόμαυροι θα βρεθούν το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς έτσι ώστε να ετοιμαστούν για το τέταρτο φιλικό την Κυριακή με αντίπαλο τον ΑΠΣ Πάτραι. Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας φύλλο η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5:45 μ.μ. με την γενική είσοδο να ανέρχεται στα 5 ευρώ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement