Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αλεποχώρι: «Νόμιζε ότι ήταν κλέφτες δεν ήξερε για παιδιά – Είδε σκιές και πυροβόλησε», λέει ο δικηγόρος του 70χρονου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγγνώμη» από τις οικογένειες των ανήλικων τα οποία πυροβόλησε ζήτησε ο 70χρονος από το Αλεποχώρι μέσω του δικηγόρου του, με τον δεύτερο να τονίζει πως ο πελάτης του είδε μόνο δύο σκιές στην αυλή του και άνοιξε πυρ για εκφοβισμό, γιατί νόμιζε πως αντιμετώπιζε ληστές.

Ο Γιάννης Γλύκας μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει τα παιδιά, απλά δεν τα είδε ποτέ και φοβήθηκε, γιατί έχει υπάρξει θύμα κλοπής στο παρελθόν τρεις φορές.

«Στο παρελθόν έχει δεχτεί τρεις επιθέσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Του έχουν αφαιρέσει αντικείμενα, έχει καταγγείλει στις αρχές και αισθάνεται μόνος», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «δεν γνώριζε πως ήταν παιδιά, αλλά άνθρωποι που θέλουν να τον κλέψουν ή και ενδεχομένος κάτι άλλο».

«Νόμιζε ότι θέλουν να τον κλέψουν. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στην ιδιοκτησία του, νόμιζε ότι ήταν κλέφτες και πυροβόλησε με την καραμπίνα του. Δεν έβλεπε τα παιδιά, έβλεπε σκιές», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, πως ο 70χρονος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement