Connect with us

Ελλάδα

Αλεποχώρι: «Συντετριμμένος» ο 70χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά στην αυλή του

Published

on

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο δικηγόρος του 70χρονου για τα όσα έγιναν στο Αλεποχώρι, ο εντολέας του είναι «απολύτως συντετριμμένος από την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών, θα προσέλθει να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του κ. Ανακριτή και του κ. Εισαγγελέα και θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης, πολύ μακριά από τις διαστρεβλώσεις και τις υπερβολές, οι οποίες έχουν διατυπωθεί».

Όπως είπε ο δικηγόρος του, ο 70χρονος έχει «λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς ποτέ στο παρελθόν να έχει απασχολήσει τις δικαστικές ή τις διωκτικές αρχές,συνταξιούχος, καρδιοπαθής, στην οικία του οποίου έχουν καταγραφεί κατ’ εξακολούθηση διαταράξεις οικιακής ειρήνης και απόπειρες κλοπών, η τελευταία, δε, το προηγούμενο του συμβάντος βράδυ».

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος είπε για τα όσα έγιναν: «Στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους αγνώστους (άγνωστος αριθμός) οι οποίοι είχαν εισβάλλει λάθρα στην ιδιοκτησία του, παραβιάζοντας τον τρίμετρο (τουλάχιστον) προστατευτικό φράχτη και έχοντας αντιληφθεί δυο πρόσωπα -σκιές στις 2.30 τα ξημερώματα, χωρίς να μπορεί να διαπιστώσει ούτε το φύλο, ούτε φυσικά την ηλικία, ούτε να διακρίνει σωματότυπους αλλά ούτε και να αποκλείσει την ύπαρξη οποιουδήποτε όπλου»…

«Πυροβόλησε δυο φορές προς την πλευρά των θάμνων -φυλλωσιών και σε απόσταση ασφαλείας από τα πρόσωπα-σκιές την ύπαρξη των οποίων μόνο μπορούσε να διακρίνει. Δυστυχώς βρίσκονταν κρυμμένοι (και όχι μόνο) οι δυο έτεροι ανήλικοι για τους οποίους ανήλικους έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης».

www.newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement