Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ουγγαρία – Ελλάδα 10-6: Ασημένια η Εθνική Κορασίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ16 η εθνική Κορασίδων στο πόλο, μετά την ήττα της από την Ουγγαρία (10-6) στον τελικό που έγινε Λάρισα.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική πόλο των κορασίδων, στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ16, που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Λάρισα. Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα “πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα (4-0) απέναντι στην Ουγγαρία και -παρότι πλησίασε κάποια στιγμή στο γκολ- ηττήθηκε με 10-6 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Γιώργου Τσόκα.

Να αναφέρουμε ότι στον “μικρό” τελικό της διοργάνωσης, η Ισπανία επικράτησε εύκολα της Αυστραλίας με 11-5 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το ματς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ελληνική ομάδα, που έχασε δύο επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω και ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά. Η Ουγγαρία είχε από την πλευρά της λύσεις στην επίθεση και βρέθηκε να προηγείται 4-0 με δύο γκολ της Τίμπα, πριν η Καραμπέτσου “σπάσει το ρόδι” για την εθνική στα τελευταία δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement