Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Το δεύτερο στην Αγυιά-Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις προπονήσεις για να προετοιμαστεί για το αυριανό φιλικό (5:45 μ.μ.) με τον ΑΠΣ Πάτραι

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο χορτάρι της Αγυιάς βρέθηκαν χθες οι κοκκινόμαυροι μετά την επιστροφή τους από το Καρπενήσι όπου βρίσκονταν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μάλιστα με την επιστροφή τους στην Αχαΐα η διοίκηση αποδέσμευσε και τρεις ποδοσφαιριστές κάτι που φυσικά περίμεναν όλοι μετά από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σμίλτος, Μαστραντωνάκης και Κουλούρης αποτελούν παρελθόν και αναμένεται να δούμε αν υπάρξει και άλλη αποχώρηση.
Και όταν αποδεσμεύεις ποδοσφαιριστές το σίγουρο είναι ότι κάποιος άλλος θα ντυθεί στα κοκκινόμαυρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε συμφωνία με έναν παίκτη.
ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή με τον ΑΠΣ Πάτραι να είναι φιλική ωστόσο πρόκειται για ένα παιχνίδι μεγάλου ενδιαφέροντος καθώς οι δύο σύλλογοι που συγκαταλέγονται στα ιστορικά σωματεία της Πάτρας.
Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντίπαλοι σε επίσημο παιχνίδι αλλά μόνο σε φιλικές αναμετρήσεις πριν από πολλά, πολλά χρόνια.
Οι δύο ομάδες λοιπόν αύριο (5:45 μ.μ.) θα βρεθούν αντίπαλες στο γήπεδο της Αγυιάς στο πλαίσιο της προετοιμασίας των συλλόγων.
Οι κοκκινόμαυροι θα δώσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Πάτρα μετά από αυτό με τον Ατρόμητο Αθηνών. Η γενική είσοδος για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων θα ανέρχεται στα 5 ευρώ.
Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου έχει δώσει τρεις αναμετρήσεις: Με τον Ατρόμητο στην Αγυιά που ηττήθηκε με 2-1, την ΑΕΛ στο Καρπενήσι που ηττήθηκε με 1-0 και με την Μύκονο και πάλι στο Καρπενήσι που νίκησε αυτή την φορά με 1-0.
Αντίθετα το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή έχει δώσει και αυτό τρεις αναμετρήσεις: Με την Κ19 του Παναιτωλικού «εκτός» με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ (0-0), με τον Αίαντα Γαστούνης «εκτός» (2-2) και τον Παναγρινιακό εντός που τον νίκησε με 1-0.

Ροή ειδήσεων

Advertisement