Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έκλεισαν» οι συμμετοχές στην AgreXa 2022

Περισσότεροι από 90 εκθέτες θα πάρουν μέρος στην 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου

Published

on

Επιμέλεια: Μαρία Ορφανού

 

 

Μέσα σε μικρότερο διάστημα απ’ όσο αρχικά είχε ανακοινωθεί συμπληρώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων στην 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας- ΑGREXA 2022 που θα διεξαχθεί από 1η έως 4 Σεπτεμβρίου στον παραδοσιακό οικισμό της Χαλανδρίτσας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών «πρώτος στόχος επετεύχθη. Η ανταπόκριση των εκθετών ξεπέρασε κάθε αναμενόμενη προσδοκία καταδεικνύοντας τη δυναμική της διοργάνωσης, η οποία επιστρέφει με ανανεωμένο προφίλ.

Μέσα σε λίγες ημέρες διατέθηκε το σύνολο των διαθέσιμων περιπτέρων σε περισσότερους από 90 εκθέτες από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι αναγνωρίζοντας τον επιχειρηματικό, οικονομικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της έκθεσης θα πάρουν μέρος στη μεγάλη διοργάνωση, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη.

Επιχειρήσεις, παραγωγοί και ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό, κτηνοτροφικό και διατροφικό τομέα, καθώς και σύλλογοι με εθελοντική, αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική δράση θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το έργο τους, κατέχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογική προσπάθεια διασύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με την καινοτομία, την έρευνα και την αγορά και ανάδειξης της προστιθέμενης αξίας των τοπικών προϊόντων και του πλούσιου αγροτοκτηνοτροφικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής.

H αντίστροφη μέτρηση για την 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας- AGREXA 2022 ξεκίνησε!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement