Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ιστορική συνάντηση με την Παναχαϊκή να υποδέχεται (5:45μ.μ.) το Πάτραι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ένα ιστορικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα (5:45 μ.μ.) στο γήπεδο της Αγυιάς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον ΑΠΣ Πάτραι.

Μπορεί η αναμέτρηση να έχει φιλικό χαρακτήρα όμως αυτό δεν αναιρεί ότι γίνεται ανάμεσα στις πιο ιστορικές ομάδες της πόλης μας.

Ο προπονητής του ΑΠΣ Πάτραι, Σταμάτης Σαρρής μπορεί στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια να παραμένει αήττητος καταγράφοντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη, ωστόσο το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα είναι μια πολύ καλή πρόβα τεστάροντας τις δυνάμεις της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος θα δώσει επιπλέον ευκαιρίες και σε κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να τον πείσουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου. Ήδη έχουν αποχωρήσει τρεις παίκτες αμέσως μόλις επέστρεψε η Παναχαϊκή από το Καρπενήσι όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια.

Αυτή την στιγμή το ρόστερ αριθμητικά ανέρχεται στους 28 ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα πέσει… στους 24 με 25 μάξιμουμ. Αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές για να χαμηλώσει ο αριθμός των ποδοσφαιριστών ενώ μην ξεχνάμε ότι θα γίνει μια ακόμα προσθήκη.

 

ΔΙΠΛΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ

Οι προπονήσεις και στην Πάτρα είχαμε αναφέρει ότι θα έχουν την ίδια ένταση με αυτές του Καρπενησίου με την διαφορά ότι θα έχει περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις.

Έτσι χθες ημέρα Σάββατο οι κοκκινόμαυροι είχαν διπλή προπόνηση με τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες τους να τρέχουν… για τα καλά τους ποδοσφαιριστές.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Το εισιτήριο της φιλικής αναμέτρησης όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ανέρχεται στα 5ευρώ και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν από μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το εισιτήριο του αγώνα θα κοστίζει 5 ευρώ και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης (16:45). Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας θα μπουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ για όλους τους φίλους της Παναχαϊκής που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο το πρωί της Κυριακής (28/8) από τις 11:00 έως τις 13:00 θα υπάρχει η δυνατότητα να το αποκτήσουν από τα γραφεία της ομάδας μας στην Αγυιά και φυσικά να δουν με αυτό τον απογευματινό φιλικό αγώνα.

ΟΙ 100 ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ!

Παράλληλα με την αγορά διαρκείας το πρωί της Κυριακής (28/8) θα μπορείτε να αποκτήσετε και την κάρτα μέλους ενώ υπενθυμίζουμε ότι οι 100 πρώτοι κάτοχοι κάρτας μέλους θα λάβουν δώρο από την ομάδα μας μία συλλεκτική μπλούζα, η οποία θα δοθεί το επόμενο διάστημα και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής.

ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με το Πάτραι θα λειτουργήσουν κανονικά τα κυλικεία του γηπέδου και θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν από αυτά ό,τι επιθυμούν.

 

 SL2: Οι ΠΑΕ θα πάρουν χρήματα από το στοίχημα

Σε αναμονή βρίσκονται όλοι για το πότε τελικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς σε καμία των περιπτώσεων αυτό δεν θα αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου όπου και είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΟ.

Άλλοι αναφέρουν ότι αυτό θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και άλλοι ότι στα τέλη του Οκτωβρίου. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η κάθε ΠΑΕ θα λάβει 150.000 ευρώ που είναι τα περσινά χρωστούμενα της πολιτείας από το Στοίχημα.

Όλοι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από την διοίκηση της Super League 2 και επιτέλους να μάθουμε πότε οι ομάδες θα οδηγηθούν στην σέντρα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement