Connect with us

Lifestyle

Βρήκαμε την πιο σέξι δασκάλα – Δέχεται επίθεση για τις «καυτές» πόζες μέσα στην τάξη

Published

on

Την «οργή» των γονιών φαίνεται ότι αντιμετωπίζει μια νεαρή δασκάλα από το Νιου Τζέρσεϊ. Το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν προκύπτει για τους προφανείς λόγους, για το αν είναι καλή δασκάλα για παράδειγμα, αλλά… επειδή είναι πολύ σέξι.

Η εν λόγω δασκάλα έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα λόγω των στιλιστικών της επιλογών, καθώς οι περισσότεροι κρίνουν ότι τα ρούχα που φοράει… δεν είναι σωστά για μια δασκάλα δημοτικού σχολείου.

Η εκπαιδευτικός του δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με τη New York Post, έχει κατηγορηθεί από τους γονείς των μαθητών της ότι διδάσκει με στενά ρούχα, με ορισμένους εξοργισμένους γονείς να την περιγράφουν, ακόμη, και ως «απελπισμένη».

Η δασκάλα από το Νιου Τζέρσεϊ -η οποία δεν έχει αποκαλύψει το πλήρες όνομά της- έχει συγκεντρώσει 870.000 followers στον λογαριασμό @ToyboxDollz στο Instagram, όπου μοιράζεται φωτογραφίες με τα εφαρμοστά σύνολά της -οι οποίες, μάλιστα, συχνά τραβιούνται στην τάξη της.

Σε μερικά στιγμιότυπα, η χυμώδης μελαχρινή δασκάλα φαίνεται να επιδεικνύει τη σιλουέτα με φόντο έναν πίνακα, ενώ σε άλλες εικόνες, οι μαθητές της φαίνονται μέσα στην τάξη, αν και τα πρόσωπά τους δεν είναι αναγνωρίσιμα.

Πολλοί έχουν επαινέσει την εκπαιδευτικό για την αυτοπεποίθησή της, την αποδοχή του σώματός της αλλά και τις ικανότητές της στη μόδα.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι γονείς που την κατακρίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιλογή των ρούχων της λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να τα φοράει κοντά σε ανήλικα παιδιά.

«Βρίσκεσαι σε μια τάξη και βγάζεις φωτογραφίες στο Instagram επιδεικνύοντας τον πισινό σου», κατήγγειλε κάποιος κάτω από μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Το να δείχνεις φωτογραφίες στην τάξη με τον πισινό σου στο διαδίκτυο είναι πολύ ακατάλληλο» συμπλήρωσε.

«Αυτό απλά φαίνεται τρελό και σε κάνει να ψάχνεις απεγνωσμένα για likes», σχολίασε κάποιος άλλος. Ένας τρίτος έγραψε πως: «Είσαι λυπημένη, βγάζοντας φωτογραφίες με τον πισινό σου κατά τη διάρκεια του μαθήματος».

«Είμαι μια πολύ, πολύ καλή δασκάλα»

Ωστόσο, η δασκάλα αντεπιτέθηκε, μοιράζοντας ένα ζωντανό βίντεο διάρκειας 14 λεπτών στο λογαριασμό της @ToyboxDollz, υπερασπιζόμενη τις εικόνες της στο Instagram.

«Έχω δει κάποιους άνδρες να λένε κάποια τρελά, κακά πράγματα, αλλά διδάσκω μωρά και δεν υπάρχουν haters στην τάξη που σκέφτονται κάτι τέτοιο» δήλωσε η μελαχρινή γυναίκα -που ειδικεύεται στην καλλιτεχνική εκπαίδευση.

«Είμαι μια πολύ, πολύ καλή δασκάλα» συνέχισε. «Είχα μαθητές που μου έστελναν email κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μου ζητούσαν εργασίες για το σπίτι. Τους αρέσει η τέχνη. Μου αρέσει να διδάσκω τέχνη. Μου αρέσει να δουλεύω με τα παιδιά για να δημιουργήσουν τέχνη».

 

Οι followers της επαίνεσαν την εκπαιδευτικό, επικροτώντας το «πάθος» της για τη δουλειά της και υπενθυμίζοντάς της ότι «οι haters πάντα θα μισούν».

Εν τω μεταξύ, η νεαρή δασκάλα βρήκε ακόμη και έναν εκπληκτικό υποστηρικτή στο πρόσωπο του διάσημου ράπερ Fat Joe, ο οποίος δημιούργησε ένα βίντεο που υποστηρίζει ότι οι επικριτές της προσπαθούν με τα σχόλιά της να κάνουν τη μελαχρινή δασκάλα να χάσει τη δουλειά της.

Προσπαθούν να την απολύσουν επειδή είναι πολύ σέξι», δήλωσε ο ράπερ -το πραγματικό του όνομα Joseph Antonio Cartagena- σε ένα βίντεο στο YouTube. «Είναι πολύ όμορφη. Είναι πολύ καμπυλωτή».

«Εγώ λέω να αφήσουμε τη γυναίκα να είναι σπουδαία», συνέχισε. «Μπορείς να απολύσεις κάποιον για την εμφάνισή του; Μπορείς να απολύσεις έναν δάσκαλο που είναι άσχημος; Γιατί να μην απολύσετε, λοιπόν, μια δασκάλα επειδή είναι κακή απλά;».3

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement