Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Πρώτη φιλική νίκη για τους «μικρούς» της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Το τρίτο τους παιχνίδι έπαιξαν οι «μικροί» της Παναχαϊκής στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το συγκρότημα του Χάρη Ράντου αυτή την φορά πήρε τη νίκη καθώς επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Δόξας Παραλίας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Παιχνίδι με παιχνίδι οι κοκκινόμαυροι δείχνουν ότι βρίσκουν την χημεία μεταξύ τους βγάζοντας όμορφους συνδυασμούς εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Η Δόξα προηγήθηκε με κεφαλιά του Στουπάκη κάνοντας το 1-0 και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Τιμοθέου με όμορφη ενέργεια και σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στην επανάληψη η ομάδα που χαμογέλασε ήταν η Κ19 της Παναχαϊκής καθώς σημείωσε το δεύτερο τέρμα με τον Μπισμπίκη που της έδωσε την πρώτη νίκη σε φιλικό επίπεδο.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με την Θύελλα Πατρών στο «Φ. Αραβαντίνος».

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Σμιγάδης, Τσιβγινίδης, Τσαούσης, Πέτρου, Νικολόπουλος, Κανελλακόπουλος, Δημόπουλος, Φωτάκιας, Παλούμπης, Μπουρλάκης, Στουπάκης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κεφάλας, Αγγελούσης, Στειακάκης, Δελέγκος, Πυρρής, Σόλας, Αλένης, Πανούσης, Σπαλιάρας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Τσιρίνης, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Σταθόπουλος, Κατσαΐτης, Κάνιστρας, Κουραχάνης, Ντούνης, Τιμοθέου, Παπαηλίου.

Έπαιξαν και οι Ξυπολιάς, Γεωργόπουλος, Χριστόπουλος, Τασσόπουλος, Βατής,Διαμαντόπουλος, Μαντάς, Βεντουρής, Ντεντόπουλος, Κορφιάτης, Μπραντάν,Αναγνωστόπουλος, Μπισμπίκης, Χρυσανθόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement