Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μοιραία παράσυρση για 6χρονη στις Αλυκές-Σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους συντετριμμένους συγγενείς χθες στο Καραμανδάνειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Αχαΐα καθώς ένα 6χρονο κοριτσάκι, άφησε την τελευταία του πνοή μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του στην άσφαλτο.

Το άτυχο κοριτσάκι παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 24χρονη – κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία- όταν φέρεται να προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα, στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μικρή Αννούλα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο κοντά σε δύο σταθμευμένα οχήματα, όταν, στις 11:30 χθες το πρωί τραυματίστηκε βαριά, μπροστά στα μάτια των συγγενών της…
Αν και δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της.
Αρχικά, το τραυματισμένο κοριτσάκι παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε πως το παιδί έφερε πολλαπλές και βαριές κακώσεις και ζήτησε από το ΕΚΑΒ να στείλει την Κινητή Μονάδα προκειμένου να διασωληνωθεί.
Για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού δόθηκε τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να διακομιστεί με τη συνδρομή της Μονάδας του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά.
Το 6χρονο αγγελούδι είχε καταλήξει και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το βοηθήσουν. Στη μία το μεσημέρι, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το τραγικό συμβάν προκάλεσε συντριβή στην οικογένεια και στα συγγενικά πρόσωπα της άτυχης μικρούλας, τα οποία είχαν κατακλύσει το προαύλιο του παιδιατρικού νοσοκομείου της Πάτρας.
Στο Καραμανδάνειο μετέβη ισχυρή αστυνομική παρουσία καθώς οι συγγενείς της 6χρονης θρηνούσαν για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό της.
Λόγω της τραγικής κατάληξης, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, η οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της περιοχής.
Ωστόσο, με εντολή του Εισαγγελέα αφέθη ελεύθερη ενώ για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement