Connect with us

Παναχαϊκή

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Παναχαϊκής στην Καλαμάτα

Published

on

Με 1-1 ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Παναχαϊκή στα πλαίσια της προετοιμασίας τους.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση είχε αρκετά καλό ρυθμό με την Παναχαϊκή να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Νίκολα Καρακλάιτς να απειλεί στο 7’ με ωραίο σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ίδιος παίκτης στο 14’ της συνάντησης με ωραία ενέργεια και εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Η Καλαμάτα μετά το 20’ άρχισε σιγά, σιγά να ισορροπεί το παιχνίδι και στο 30’ ο Κολοβούρης μπλόκαρε το σουτ του Πολίτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιάρα με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 35’ η Καλαμάτα έφερε το παιχνίδι στα ίσια με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κόκκορη στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Κολοβούρη (1-1). Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση ο Βασιλόγιαννης με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμό έπεσε με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν ελάχιστες ευκαιρίες με την καλύτερη να ανήκει στην Καλαμάτα όταν στο 53’ το δυνατό σουτ του Κόκκορη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κολοβούρης. Στο 92’ ο Λιποράσε εκτέλεσε το φάουλ με τον Μέντες να μπλοκάρει.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (63’ Θεοδωράκης), Στεργίδης (67’ Τοπάλ), Λιποράσε, Τσακμάκης, Ρουγκάλας, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Κέρι (75’ Τριμμάτης), N. Καρακλάιτς (56’ Λινάρδος), Μπουρλάκης (67’ Π. Καρακλάιτς), Αλεξόπουλος (82’ Ζυγκερίδης).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement