Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Να ανοίξει ο φάκελος της ΕΥΠ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Να ανοίξει ολόκληρος ο φάκελος της ΕΥΠ και των πληροφοριών σχετικά με υπόθεση της παρακολούθησης του προσωπικού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη ζητά η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Αθανάσιο Μπούρα.

Στην επιστολή ζητούν συμπληρωματικά να διαβιβαστεί άμεσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το σύνολο του φακέλου της Ε.Υ.Π. και όλων των πληροφοριών που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και οδήγησαν στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του.

Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης: Γιατί αρνούμαι να ενημερωθώ εξωθεσμικά για την παρακολούθησή μου
Όπως σημειώνουν το αίτημα αυτό άλλωστε έχει διατυπωθεί και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ζήτημα.

Καταλήγει δε η επιστολή αναφέροντας ότι είναι επιτακτικό να τεθούν στη διάθεση των μελών της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας όσο και στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, κάθε χρήσιμη πληροφορία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του, από 22.08.2022, αιτήματός μας για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και την κλήση σε ακρόαση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση της παρακολούθησης του προσωπικού τηλεφώνου του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκη, όπως αυτή ορίστηκε για αύριο 1η Σεπτεμβρίου 2022, ζητούμε συμπληρωματικά να διαβιβαστεί άμεσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, σύμφωνα με το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής, το σύνολο του φακέλου της Ε.Υ.Π. και όλων των πληροφοριών που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και οδήγησαν στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του. Το αίτημα άλλωστε έχει διατυπωθεί και από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ζήτημα.

Είναι επιτακτικό να τεθούν στη διάθεση των μελών την Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όσο και στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, κάθε χρήσιμη πληροφορία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement