Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δημοσκόπηση: Πόσο πληγώθηκε η κυβέρνηση από τις υποκλοπές, ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πληγωμένη από το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά κυρίαρχη στο πολιτικό σκηνικό, εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Μια δημοσκόπηση που εμφανίζει πάνω – κάτω όμοια στοιχεία με τις έρευνες άλλων εταιρειών που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα.

Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και αναλύθηκε από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς και τον Γιάννη Πρετεντέρη, έχει ορισμένα πολύ σημαντικά ευρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη έρευνα της κοινής γνώμης για θέματα επικαιρότητας, που παρουσιάζεται σε λίγες ημέρες και καταγράφει τις εξελίξεις μετά την υπόθεση των υποκλοπών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το Mega, η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει ποσοστό 27,6%, από 28,9% τον Ιούνιο, έχοντας δηλαδή απώλεια 1,3 μονάδων. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ποσοστό 20,2%, στα ίδια σχεδόν επίπεδα με τον Ιούνιο (20,1%), δηλαδή δεν κερδίζει τίποτε από την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στην οποία βρίσκεται το κυβερνών κόμμα. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement