Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Έλλη Τρίγγου μιλά στην «Γ»-«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω για δεύτερη φορά στην Πάτρα, την πόλη που τόσο αγαπώ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι ταλαντούχα ηθοποιός και οι ερμηνείες της ξεχωρίζουν. Την αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό ως «Ασημίνα» στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, ενώ φέτος το καλοκαίρι την θαυμάσαμε επί σκηνής ως «Αντιγόνη».

Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό που διατηρεί τους στενούς δεσμούς της με την Πάτρα, την Έλλη Τρίγγου, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση, σε σκηνοθεσία Τσεζάρι Γκραουζίνι.

H Έλλη Τρίγγου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πλέον επίκαιρη τραγωδία του Σοφοκλή, έχοντας στο πλευρό της ένα σημαντικό καστ ηθοποιών όπως τον Βασίλη Μπισμπίκη στον ρόλο του Κρέοντα, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ως τον κορυφαίο του χορού, αλλά και τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η προσέγγιση του Τσέζαρις Γκραουζίνις πάνω στο σοφόκλειο δράμα που κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων στην Επίδαυρο και περιόδευσε σε όλες τις μεγάλες πόλεις αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην Πάτρα έρχεται αύριο για δεύτερη φορά, μετά την πρώτη sold out παράσταση που ανέβηκε τον Ιούλιο, ενώ η αυλαία της καλοκαιρινής περιοδείας θα πέσει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφουμε για άλλη μια παράσταση στην Πάτρα. Τον Ιούλιο που ανεβάσαμε την «Αντιγόνη» στην Πάτρα περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, ο κόσμος μας τίμησε με την παρουσία του και όπως μας είπε απόλαυσε την παράσταση. Ερχόμαστε, λοιπόν, με την ίδια χαρά και το ίδιο κέφι. Πόσο μάλλον εγώ που έχω στην Πάτρα μέλη της οικογένειάς μου, τον πατέρα, τα αδέλφια μου, συγγενείς και φίλους και αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγκίνηση που θα βρεθώ ξανά» δηλώνει στην «Γ» η πρωταγωνίστρια της παράστασης Έλλη Τρίγγου.

Μας αποκάλυψε πως σ’ όλη την καλοκαιρινή περιοδεία το κοινό ήταν πολύ ζεστό. «Είναι γεγονός ότι ο κόσμος μας αγκάλιασε και πήγαμε πολύ καλά παντού. Ακόμα και τις μέρες που ο καιρός ήταν βροχερός και είμαστε σε περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα οι άνθρωποι ηρωικά ήταν εκεί… Συγκλονιστική ήταν και η εμπειρία στις παραστάσεις της Αρχαίας Επιδαύρου. Τόσος πολύς κόσμος μας έδωσε απίστευτη ενέργεια και τα συναισθήματα ήταν μοναδικά…»

Τη ρωτήσαμε για τη συνταγή της επιτυχίας και μας είπε: «Η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Το κοινό σαφώς θέλησε να μας δει και στο θέατρο καθώς επί τρία χρόνια τους κάναμε παρέα μέσα από την τηλεόραση, αισθάνονταν μια οικειότητα μαζί μας. Παράλληλα, θεωρώ πως είναι μια παράσταση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και τα μηνύματα που στέλνει το έργο είναι πολύ δυνατά. Η «Αντιγόνη» πρεσβεύει την αγάπη.

Η Έλλη Τρίγγου μας μίλησε για τη συνεργασία της με τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου, ο οποίος ενώνει πολλές και διαφορετικές γενιές. «Ο καθένας μας καταθέτει τον δικό μας κόσμο, με στοιχεία από την γενιά του και τα δικά του ψυχικά χαρίσματα και όλοι μαζί συναντηθήκαμε και δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη παράσταση. Όλο το καλοκαίρι περάσαμε πολύ όμορφα και η περιοδεία μας θα κλείσει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Η παράσταση κυκλώνεται με πολλή αγάπη, φροντίδα, έμπνευση και ταυτόχρονα πολλή δουλειά, με ενορχηστρωτή τον Τσέζαρις Γκραουζίνις, που έχει απίστευτη γνώση, μέθοδο και ταυτόχρονα μια παιδικότητα και μια έφεση στη χαρά και στο γλέντι. Αξίζει όσοι δεν έχουν δει την παράσταση να έρθουν να την απολαύσουν. Η «Αντιγόνη» πρεσβεύει την αγάπη και τη δικαιοσύνη, είναι ζητήματα που μας αφορούν όλους.»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ»

Η Έλλη Τρίγγου ετοιμάζεται παράλληλα για τον χειμώνα καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Dogville” του Λαρς Φον Τρίερ σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ στο θέατρο Νέος Ακάδημος σε παραγωγή της Happy Productions.
«Έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες για το έργο «Dogville» που θα ανεβάσουμε από τον Οκτώβριο με έναν υπέροχο θίασο -Στέλιος Μάινας, Θοδωρής Κατσαφάδος, Νικολέτα Βλαβιανού, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ανδρέας Νάτσιος, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Πάρης Λεόντιος, Νίνα Έππα- που στάζει αγάπη και μέλι. Η παράσταση μελετάει τα πιο σκοτεινά και απόκρυφα υλικά της ανθρώπινης φύσης και δηλώνω γοητευμένη και ανυπομονώ γι’ αυτήν την περιπέτεια», καταλήγει.
ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ «ΜΑΓΙΣΣΕΣ»
Στην μικρή οθόνη θα την απολαύσουμε τον χειμώνα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Μάγισσες». Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει, ακόμα όπως μας είπε. Τη ρωτήσαμε ποιο από τα τρία είδη αγαπά περισσότερο, την τηλεόραση, το θέατρο ή τον κινηματογράφο και μας απάντησε με ειλικρίνεια: ««Δεν θα έκανα διαχωρισμό. Και τα τρία αυτά είδη της τέχνης με έχουν εξελίξει πολύ, έχω μάθει πολλά πράγματα και από τις συνεργασίες».
Σίγουρα, όπως μας είπε, ο ρόλος της Ασημίνας από τις «Άγριες Μέλισσες» την ακολουθεί. «Ο κόσμος που έρχεται να δει την παράσταση δεν παραλείπει να μας εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για αυτό που τους προσφέραμε τα τρία τελευταία χρόνια, μέσα στην πανδημία και στον εγκλεισμό. Οι «Άγριες Μέλισσες» άνοιξαν έναν δρόμο για να γίνονται στο σύνολο πιο όμορφα και πιο προσεγμένα πράγματα στην τηλεόραση, χωρίς να ακυρώσω πράγματα από το παρελθόν. Το σημαντικό είναι να συναντούνται οι κατάλληλοι άνθρωποι με τις κατάλληλες προθέσεις».


Ροή ειδήσεων

Advertisement