Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έσβησε» νωρίς μια γλυκιά και ευγενική μορφή-Μεθαύριο το σαρανταήμερο μνημόσυνο της 56χρονης Ζανέτας Μπαλατσού

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την μέρα που «έφυγε» μόλις στα 56 της χρόνια, η Ζανέτα Μπαλατσού, σύζυγος του Ηλία Σπυρόπουλου.
Ήταν μια γλυκύτατη γυναίκα, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα ευγενική, χαμογελαστή και καλοσυνάτη και πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες του παλιού γνωστού ζαχαροπλαστείου «Όασις».

Η εκλιπούσα ήταν η «ψυχή» της επιχείρησης που διατηρούσαν ο σύζυγός της Ηλίας Σπυρόπουλος με τον αδελφό του Χρήστο, για πάνω από 40 χρόνια, στην οδό Ανθείας.
Δυστυχώς, έδωσε άνιση μάχη με την ασθένειά της τους τελευταίους έξι μήνες και παρά το γεγονός ότι πάλεψε σκληρά και με γενναιότητα, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Το κενό που άφησε πίσω της είναι μεγάλο, για τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, την Θάνια και τον Βαγγέλη, τα οποία ανέθρεψε με αγάπη και με αρχές.
Η οικογένειά της ευχαριστεί τους γιατρούς και το προσωπικό της Νευροχειρουργικής Κλινικής στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» και το προσωπικό της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» για τις υπηρεσίες υγείας και για την βοήθεια που προσέφεραν στην αγαπημένη τους Ζανέτα.
Επίσης, ευχαριστεί όλους τους συγγενείς και τους φίλους για την συμπαράστασή τους στο βαρύ πένθος της οικογένειας.
Το σαρανταήμερο μνημόσυνο της 56χρονης Ζανέτας Μπαλατσού θα τελεστεί στις 9:30 το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλεΐκων Πατρών όπου συγγενείς και φίλοι θα προσευχηθούν για την για την ανάπαυση της ψυχής της και θα τιμήσουν τη μνήμη της.


Ροή ειδήσεων

Advertisement