Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

95 θέσεις νοσηλευτών στην Αχαΐα- Από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Published

on

«Νέο αίμα» θα μπει στα νοσοκομεία της περιοχής, καθώς 95 είναι οι θέσεις νοσηλευτών για τα νοσοκομεία της Αχαΐας και 164 συνολικά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που προβλέπονται στην προκήρυξη με αριθμό 7Κ/2022 (Φ.Ε.Κ. 60/31.08.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.), η οποία αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριών χιλιάδων επτακοσίων είκοσι (3.720) θέσεων μονίμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου .

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 22.09.2022, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 08:00 και λήγει στις 10.10.2022, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΕ Νοσηλευτικής:  11 στο ΠΓΝΠ και 5 στον «Άγιο Ανδρέα», ενώ προβλέπονται ακόμα 5 προσλήψεις στο νοσοκομείο Αγρινίου.

ΤΕ Νοσηλευτικής: 87 στο ΠΓΝΠ, 32 στον «Άγιο Ανδρέα», 5 στο Καραμανδάνειο και 3 στο νοσοκομείο Αιγίου, ενώ  προβλέπονται 14 προσλήψεις στο νοσοκομείο Αγρινίου, 6 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και 23 στο νοσοκομείο Πύργου.

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής: 23 στο ΠΓΝΠ, 11 στον «Άγιο Ανδρέα», 2 στα Καλάβρυτα και 2 στο Αίγιο. Προβλέπονται επίσης, 14 προσλήψεις στο νοσοκομείο Πύργου,  5 στο νοσοκομείο Αγρινίου και 2 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement