Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Με «άρωμα» Βραζιλίας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την προσθήκη του Κάρλο Ντάνιελ (Καρλίτο) επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gnomip.gr– Ετοιμάζεται για Νέα Σμύρνη

 

Το gnomip την Τετάρτη (31/8) μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Παναχαϊκή αποκάλυψε ότι η ο Βραζιλιάνος μέσος Κάρλο Ντάνιελ (Καρλίτο) βρίσκεται μια ανάσα από τους κοκκινόμαυρους.

Χθες η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ καθώς ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Όπως έχουμε αναφέρει αναμένεται να γίνει και άλλη προσθήκη ενώ δεν αποκλείεται μετά το φιλικό των κοκκινόμαυρων στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο την Κυριακή να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις αποχώρησης παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha (Carlito)!

O Carlos Daniel κατάγεται από τη Βραζιλία, είναι γεννημένος στις 18/6/1995 και αγωνίζεται ως μέσος.

Από τον Ιανουάριο του 2020 έως το 2022 ήταν βασικό μέλος της ομάδας των Χανίων έχοντας γεμάτες χρονιές στη Super League 2 και συγκεκριμένα είχε 53 συμμετοχές, 3 γκολ, και 2 ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Carlos στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από τα εν λόγω φιλικά παιχνίδια και όπως είναι φυσικό θα καταλήξει και σε ένα βασικό σχήμα. Σήμερα οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν κανονικά και αύριο θα αναχωρήσουν για τη Νέα Σμύρνη καθώς στις (17.30) θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Σε αυτό το φιλικό ο Σούλης Παπαδόπουλος ενδεχόμενως να παραταχθεί με ένα διαφορετικό σχήμα και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αυτούς που δεν έχουν αρκετό έτσι ώστε να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Δ.Σ. ΤΗΣ S.L.2

Πολλά αναμένονται να κριθούν από το Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (5/9) στη 1 μ.μ. στα γραφεία της Λίγκας.

Υπάρχουν πολλά θέματα που θα συζητηθούν με τα βασικότερα είναι τα τηλεοπτικά και τις επαφές με την ΕΡΤ.

Να θυμίσουμε ότι ένα σημαντικό μέρος των εσόδων των ομάδων στηρίζονται από τα τηλεοπτικά.

Στην συνέχεια θα τεθεί για μία ακόμη φορά επί τάπητος το πότε θα ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα 2.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι πιο αισιόδοξοι μιλάνε για τέλος Σεπτέμβρη ενώ οι πιο απαισιόδοξοι για 29 Οκτώβρη.

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Εκεί θα βγουν και οι ημερομηνίες για τη νέα σεζόν.

Μην περιμένετε ωστόσο αυτές να τηρηθούν εάν πρώτα δεν λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν με πρώτα στη λίστα το τηλεοπτικό και το να περάσουν όσοι ακόμη πρέπει το τεστ για το πιστοποιητικό συμμετοχής.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΞΑΝΘΗ;

Η ομάδα της Θράκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της SL2 και μάλιστα πριν από την κλήρωση της Δευτέρας.

Η οικονομική κατάσταση είναι δραματική και δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό.


Ροή ειδήσεων

Advertisement