Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πιλότος απειλεί να ρίξει αεροσκάφος σε εμπορικό κατάστημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συναγερμός σήμανε όταν πιλότος ενός μικρού αεροσκάφους απειλεί να ρίξει το αεροπλάνο του σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων της Walmart στο Μισισίπι.

Η αστυνομία εκκένωσε πολλά καταστήματα στο Tupelo του Μισισιπή, αφού ένας πιλότος απείλησε να συντρίψει το αεροσκάφος του σε Walmart.

Ο πιλότος του αεροσκάφους φαίνεται ότι πήρε το αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Tupelo γύρω στις 5 το πρωί και πετούσε πάνω από τη μικρή πόλη σε κύκλους για πάνω από μία ώρα.

Οι αρχές έχουν εκκενώσει την περιοχή και έχουν απομακρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και καλούν τους ντόπιους να μείνουν μακριά από το δρόμο.

Το αστυνομικό τμήμα του Tupelo αναφέρει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον πιλότο, ο οποίος απειλεί να συντρίψει σκόπιμα το αεροπλάνο Beechcraft King Air 90.

Πηγές επιβεβαίωσαν στην Daily Journal ότι ο πιλότος του αεροπλάνου είναι υπάλληλος του περιφερειακού αεροδρομίου Tupelo.

Ο πιλότος φαίνεται ότι απομακρύνθηκε από το κατάστημα Walmart, με μάρτυρες να ισχυρίζονται ότι βρίσκεται κοντά στο εργοστάσιο της Toyota στο Blue Springs.


Ροή ειδήσεων

Advertisement