Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Απόλλων την Τρίτη με τον Ολυμπιακό, Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα σημαντικό δυνατό φιλικό παιχνίδι «έκλεισε» ο Απόλλων, καθώς την Τρίτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ την επόμενη μέρα (Τετάρτη), θα αντιμετωπίσει σε νέο φιλικό αγώνα προετοιμασίας τον «αιώνιο» αντίπαλο της ερυθρόλευκης ομάδας Παναθηναϊκό.

Οι δύο αυτές αναμετρήσεις, θα είναι «κρας τεστ» για τους παίκτες της μελανόλευκης, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα, να αποδείξουν ότι απέναντι σε μεγάλες ομάδες, μπορούν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών, ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League, με την αποστολή του Απόλλωνα να αναχωρεί σήμερα για την πρωτεύουσα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εξέδωσε η ΚΑΕ Απόλλων αναφέρει: «Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε η ομάδα μας η οποία  την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στην Αθήνα. Η ομάδα μας έχει ήδη προγραμματίσει να δώσει φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ και δέχτηκε πρόσκληση για να παίξει φιλικό τέστ νωρίτερα με τους ερυθρόλευκους. Η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας, θα γίνει το πρωί της Τρίτης».

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement