Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στην Έδεσσα ο γάιδαρος έγινε άγαλμα και στη «Γαϊδουροχώρα» μάθημα συμπεριφοράς σε μαθητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δράστες της δολοφονίας στα Πετράλωνα ήταν δύο, ενώ το θύμα δεν είχε πάνω του έγγραφα και δεν ήταν οπλισμένος.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου παραπέμπει η δολοφονία άγνωστου άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα. Να θυμίσουμε ότι η δολοφονία έγινε στην οδό Αλκμήνης 107, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το θύμα «γαζώθηκε» από δύο αγνώστους που στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι σφαίρες τον βρήκαν σε θώρακα και πρόσωπο. Μάλιστα, το πρόσωπο του θύματος έχει παραμορφωθεί. Τρύπες από σφαίρες υπάρχουν και σε οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στη συγκεκριμένη οδό.

Όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ το θύμα προσπάθησε τραυματισμένο να διαφύγει, ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν τους πυροβολισμούς. Οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο χρησιμοποιώντας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, όχημα διαφυγής που είχαν παρκάρει στην περιοχή.

Ο άνδρας δεν ήταν οπλισμένος και δεν είχε πάνω του έγγραφα που να αποκαλύπτουν την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Βρέθηκαν κινητό και χρήματα

Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο ληστείας αφού δίπλα στο θύμα βρέθηκαν κινητό και μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 5.000 ευρώ.

Η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει την έρευνα και στην περιοχή των Πετραλώνων έτσι ώστε να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας. Δείτε σχετικά ρεπορτάζ από την ΕΡΤ και τον ΣΚΑΪ: 

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement