Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μήνυμα ενότητας κι ελπίδας-Δυναμική η παρουσία των Αχαιών στην επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στο Ζάππειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κλίμα αισιοδοξίας με ηχηρά μηνύματα ενότητας και ελπίδας πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στο Ζάππειο με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Από τις εκδηλώσεις και κυρίως, την κεντρική πολιτική ομιλία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, την οποία πραγματοποίησε κανονικά, αν και νωρίτερα υπέστη ρήξη χιαστού σε αγώνα μπάσκετ που έγινε στο πλαίσιο του φεστιβάλ, δεν έλειψαν τα στελέχη από την Αχαΐα, αλλά και αρκετά μέλη του Κινήματος.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ Ενωμένο, Δυνατό! Πιάνοντας το νήμα μιας περήφανης ιστορικής διαδρομής αγώνων και προσφοράς. Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο δρόμο ελπίδας για τη χώρα και το λαό μας», ήταν το κυρίαρχο μήνυμα στο φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο.
«Τι να πρωτοπεί κανείς για τα συναισθήματα που μας προκαλεί το άκουσμα της 3ης του Σεπτέμβρη; Η ιστορική αναδρομή από την εκκίνηση του κινήματος μας μέχρι και σήμερα, 48 χρόνια μετά, περιλαμβάνει ένα πολιτικό & κοινωνικό αφήγημα που αγκάλιασε σύσσωμη την Ελληνική επικράτεια. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε διαρκώς το χρέος να αποτελούμε εμείς τους εκφραστές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα και να αγκαλιάζουμε τους μη προνομιούχους της εκάστοτε εποχής.
Σε κάθε εποχή τα διακυβεύματα αλλάζουν, αυτό που μένει σταθερό είναι το χρέος μας να υπερασπιζόμαστε τους πολλούς και να παραμένουμε στην σωστή όχθη του ποταμού γιατί η ιστορία μας έκρινε και θα μας κρίνει πάντα αυστηρά», ανέφερε σε δήλωσή του, ο γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Μοίραλης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement