Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(5/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Tην αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας ανοίγει η Αφροδίτη η οποία στις 5/9 θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου. Από το νέο της ζώδιο μπορεί να μην φέρει διάθεση για φλερτ και «περιπέτειες», όμως θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος
H διάθεση σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα και την ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θέλεις. Η παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί τους εκπροσώπους του ζωδίου σου.

Δίδυμοι
Mπορεί να μην έχεις τη διάθεση να ακολουθήσεις το πρόγραμμα σου αλλά ούτε και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο σπίτι. Η εσωστρέφεια και η διάθεση για χαλάρωση θα συνεχιστεί καθώς στις 10/9 η Πανσέληνος θα ενισχύσει αυτή την ανάγκη σου.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων, καθώς η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργεια σου. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια στις εξελίξεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, οι οποίες φαίνεται πως θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή!

Λέων
Ξεκινά μία εβδομάδα ενδοσκόπησής και περισυλλογής για εσένα, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία ή ανασφάλεια. Το καλό νέο αυτής της εβδομάδας είναι πως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 θα ευνοήσει τη διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων και συνηγορεί σε αύξηση των εσόδων σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη και η Πανσέληνος θα φωτίσουν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και θα σε οδηγήσουν να του δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και κάποιες άλλες μόλις τώρα αρχίζουν. Όμως για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις χρειάζεσαι να τις προσεγγίσεις με ρεαλιστική διάθεση.

Ζυγός
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 και η ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, που θα ξεκινήσει κι εκείνη στις 10/9 δείχνουν πως μπαίνεις σε ένα διάστημα ενδοσκόπησής και περισυλλογής. Σε πρακτικό επίπεδο καλό θα ήταν να προσέξεις την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μία θέση η οποία είναι περισσότερο ευνοϊκή για εσένα καθώς θα ενισχύσει την κοινωνική σου διάθεση και θα φέρει περισσότερες επαφές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με φιλικές, κοινωνικές αλλά και προσωπικές σχέσεις.

Τοξότης
Θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, καθώς είναι αυτές που θα έρθουν στο προσκήνιο με τη μορφή του επείγοντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 αλλά και η Πανσέληνος στις 10/9 θα σου υπενθυμίσουν με κάθε τρόπο δουλειές και υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αν τις είχες βάλει στον αυτόματο πιλότο το προηγούμενο διάστημα.

Αιγόκερως
Θα ψάξεις να βρεις στιγμές χαλάρωσης, γι’ αυτό και θα αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία θα σε γυρίσουν έστω και για λίγο πίσω στο καλοκαίρι. Ή παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 αλλά και η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 μπορεί να φέρει μια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό, ένα ταξίδι ή μία συνάντηση με την παρέα του καλοκαιριού!

Υδροχόος
Θα σε απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 5/9 αλλά και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10/9 θα τα φέρουν στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές για να σου φτιάξουν την διάθεση από την άλλη όμως η Πανσέληνος δηλώνει πως θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν είτε μία προσωπική σου σχέση είτε μία συνεργασία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 5/9 καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιωθεί μία σχέση που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό δεν θα γίνει με κάποια «μαγική συνταγή» αλλά με τις δικές σου κινήσεις.


Ροή ειδήσεων

Advertisement