Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Άρτα: Απάτη με λεία 24.000 ευρώ μέσω power pass

Δημοσιεύθηκε

στις

Στράφι πήγαν οι ελπίδες μιας γυναίκας από την Άρτα, η οποία περίμενε μάταια να «ρεφάρει» τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος παίρνοντας χρήματα από το επίδομα power pass, αλλά έπεσε στα νύχια ενός ζευγαριού Ελλήνων απατεώνων και τελικά έχασε όλες τις οικονομίες της.

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρό τους την γυναίκα τον περασμένο Ιούνιο και κατάφεραν να την παγιδεύσουν, δίνοντάς της οδηγίες δήθεν για να πάρει την κρατική επιδότηση. Αρχικά, επικοινώνησε μαζί της ο άνδρας με την πρόφαση ότι τηλεφωνεί από λογιστικό γραφείο και την έπεισε να του δώσει τους τραπεζικούς κωδικούς της με το πρόσχημα ότι θα της κατέθετε το ποσό της επιδότησης.

Έτσι, κατάφερε μπει στον τραπεζικό λογαριασμό της και να μεταφέρει στον δικό του και στον λογαριασμό της συνεργού του το ποσό των 24.000 ευρώ. Όμως, από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ζευγαριού που εμπλέκεται στην απάτη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement