Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην 6η ΥΠΕ το πόρισμα για το θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα χέρια του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη παραδόθηκε χθες το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) που διατάχθηκε με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, μετά τον τραγικό θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου.

Όπως είχε γράψει από την περασμένη εβδομάδα η «Γ» το πόρισμα επρόκειτο να παραδοθεί χθες καταγράφοντας αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στις 13 Ιουλίου του 2022.

Τότε, που ο άτυχος συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή 500 μέτρα μακριά από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», εξερχόμενος από τα Επείγοντα όπου προσήλθε με πόνο στην πλάτη αλλά δεν εξετάστηκε από γιατρό επειδή δεν εφημέρευε το νοσηλευτικό ίδρυμα. Φέρεται στο πόρισμα να καταγράφονται παραλείψεις, όμως, το περιεχόμενο της ΕΔΕ παραμένει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να φθάσει στα χέρια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Καρβέλη ερωτηθείς σχετικά από την «Γ», αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: «Παρέλαβα το πόρισμα, το οποίο κατ’ αρχήν θα παραδοθεί στον Υπουργό Υγείας και παράλληλα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών για να διερευνήσει το ποινικό μέρος. Στη συνέχεια, αφού θα μελετήσω προσεκτικά τον φάκελο της διενεργηθείσας ΕΔΕ θα ακολουθήσουν οι όποιες διοικητικές ενέργειες».

Ροή ειδήσεων

Advertisement