Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (7/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Σήμερα αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις που δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

 

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Σήμερα θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα.

 

 

Δίδυμοι

Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δε θα κρίνεις σωστά.

 

 

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ αγαπητέ Καρκίνε θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις.

 

Λέων

Η σημερινή Τετάρτη θα έχει καλές επιρροές για το ζώδιό σου. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα!

 

Παρθένος

Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

 

Ζυγός

Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν το παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου.

 

Τοξότης

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

 

Αιγόκερως

Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Τετάρτη στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητά σου για να στρώσεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά είτε τα αισθηματικά σου.

 

Υδροχόος

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται.

 

Ιχθύες

Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement