Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας, τέσσερα άτομα, διότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα σε ακατοίκητο κτίριο, χωρίς να υφίστανται τα απαραίτητα έργα υποδομής για την υγιεινή διαβίωση, ενώ είχαν προκληθεί σημαντικές φθορές και υπήρχε πληθώρα απορριμμάτων, με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα στιλέτο.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, μια ενήλικη ημεδαπή και μια 16χρονη, διότι προχθές το απόγευμα ενεργώντας από κοινού με δυο ακόμα ημεδαπές, αφαίρεσαν από κατάστημα ενδύματα, συνολικής αξίας (112) ευρώ.

Εξιχνίαση κλοπής
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλοπή, που διαπράχθηκε, πριν από είκοσι ημέρες στον Πύργο.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος την 19-8-2022 μετέβη σε επιχείρηση και αφαίρεσε το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη, που περιείχε (210) ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος κάνοντας χρήση της μιας κλεμμένης τραπεζικής κάρτας, πραγματοποίησε συναλλαγές σε πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα, συνολικής αξίας 120 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι την 19/08/2022 δεν επέστρεψε, ως όφειλε – μετά από άδεια που του είχε χορηγηθεί – στο Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατούνταν με διάταξη της Ανακρίτριας Μεσολογγίου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement