Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τρεις προσθήκες για τους «βυσσινί»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τρεις ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Πήγασος Μπεγουλακίου.

Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Λεωνίδα Μανούσο (φωτό) και τον Δημήτρη Παπανικολάου ενώ επέστρεψε και ο Χαράλαμπος Νιάχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασία μας με τους ποδοσφαιριστές Μανούσο Λεωνίδα και Παπανικολάου Δημήτριο καθώς και την επιστροφή του Νιάχου Χαράλαμπου .

Ο Μανούσος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από γεμάτη χρονιά , με την ομάδα της Νίκης Προαστίου , όπου ήταν από τα βασικά στελέχη της . Μια επιλογή του κ. Τσολόπουλου , που θέλει να δώσει εμπειρία και ύψος στο κέντρο της άμυνας , με την μεταγραφή του .
Ο Παπανικολάου , αγωνίζεται και αυτός στο κέντρο της άμυνας και αποκτήθηκε από την ομάδα του Δια , που είχε μια γεμάτη χρονιά , και αυτή μια προσωπική επιλογή του κ. Τσολόπουλου , καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει την δυναμική που χρειάζεται η συγκεκριμένη θέση .
Ο Νιάχος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο , και με την εμπειρία του θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα μας , καθώς μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε αρκετές θέσεις . Να σημειώσουμε ότι ο Νιάχος είναι και προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου .
Λεωνίδα , Δημήτρη και Μπάμπη το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Πήγασου σας καλωσορίζει , και σας εύχεται πρώτα υγεία και φυσικά πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement