Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κυρ. Μητσοτάκης: «Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα, κ. Ερντογάν»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το εθνικό στοίχημα συνεχίζει να διαπερνά τον χρόνο παραμένοντας ένα: μέσα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, ο τόπος να είναι ελεύθερος, κυρίαρχος και ανεξάρτητος και οι πολίτες του να ευημερούν, αναπνέοντας τον αέρα μιας δημοκρατίας που τους προστατεύει και τους παρέχει ευκαιρίες να δημιουργούν γι’ αυτούς και τις οικογένειες τους, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας στα εγκαίνια της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Οι γονείς της ήττας είναι πάντα ο διχασμός και δημαγωγία , ενώ η ενότητα και η αλήθεια οδηγούν μόνο σε νίκες, υπογράμμισε και σημείωσε πως ύστερα από 12 χρόνια μνημονίων και επιτήρησης η Ελλάδα έχει πλέον ανακτήσει την οικονομική της αυτονομία από την ευρωπαϊκή εποπτεία.

«Καλούμαστε να κάνουμε ιστορικές επιλογές. Συνεχίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω»

«Καλούμαστε να κάνουμε ιστορικές επιλογές. Συνεχίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω» τόνισε ο πρωθυπουργός. «Ή δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στην πρόοδο ή ρισκάρουμε δεύτερη φορά στη συμφορά» είπε.

«Όσα πετύχαμε δεν είναι δεδομένα, με μια λάθος κίνηση μπορούν να γκρεμιστούν»

«Όσα πετύχαμε δεν είναι δεδομένα – με μια λάθος κίνηση μπορούν να γκρεμιστούν» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Βελλίδειο στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Η πατρίδα μας έχει περισσότερους συμμάχους, καθώς έχει υπογράψει δεκάδες συμφωνίες συνεργασίας»

«Η πατρίδα μας έχει περισσότερους συμμάχους, καθώς έχει υπογράψει δεκάδες συμφωνίες συνεργασίας. Με χώρες από τη Δύση και την Αφρική έως την Ασία και τον Αραβικό Κόσμο. Και ανάμεσά τους, βέβαια, στρατηγικές αμυντικές συνθήκες. Με πιο σημαντικές αυτές με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.amna.gr/home/article/673159/Kur-Mitsotakis-Ta-ntailikia-giok-me-tin-Ellada–k-Erntogan


Ροή ειδήσεων

Advertisement