Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων – 13 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. διενεργώντας 56 τροχονομικούς ελέγχους και βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και προστατευτικού κράνους.
Αφαιρέθηκαν 1 άδεια ικανότητας οδήγησης, 4 άδειες κυκλοφορίας και 5 πινακίδες κυκλοφορίας

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής: “Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης
Πατρών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, διενεργήθηκαν το τελευταίο διήμερο, στην Περιμετρική Πατρών και πέριξ αυτής, στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν συνολικά (56) τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσαν (13) παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και μη χρήση προστατευτικού κράνους.
Παράλληλα, αφαιρέθηκαν από οδηγούς και οχήματα, 1 άδεια ικανότητας οδήγησης, 4 άδειες κυκλοφορίας και 5 πινακίδες κυκλοφορίας. Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών
χρηστών των οδών”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement