Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Υγεία

Η 1η επίσημη του 20ου Συνέδριου «Γέφυρα Καρδιολογίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντική μέρα η 1η επίσημη του 20ου Συνέδριου «Γέφυρα Καρδιολογίας» με εισηγήσεις που περιέκλειαν τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής καρδιολογικής εταιρείας.

Δυνατό χαρτί της χθεσινής μέρας η συνεδρία με αντικείμενο την αρρυθμιολογία με εισηγητές την επιτομή της καρδιολογίας για το συγκεκριμένο αντικείμενο, που απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας.
Ιδιαίτερη στιγμή για το 20ο Συνέδριο «Γέφυρα Καρδιολογίας» η τελετή έναρξης των εργασιών του που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ και στην οποία συμπεριλήφθη τιμητική διάλεξη του απερχόμενου προέδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Ιωάννη Κανακάκη, με θέμα το «Δίκτυο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής για ασθενείς με οξύ έμφραγμα στην Ελλάδα».

Εύσημα για την διεθνή αναγνώριση της Καρδιολογικής Κλινικής, εύσημα για την σημαντικότητα των εισηγήσεων από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους εισηγητές σε ένα διεθνές συνέδριο που έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς και την ολόπλευρη στήριξή τους υπογράμμισαν στον χαιρετισμό που απηύθυναν οι: Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χ. Μπονάνος, ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ Ι. Καρβέλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χ. Μπούρας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών Γ. Καγκάδης και ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Π Δρ. Δ. Μπάκος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement