Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Εμφατικές νίκες στις φιλικές αναμετρήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος

 

 

Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας σε δύο εβδομάδες ξεκινάει με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι φιλικές αναμετρήσεις που δίνουν τα σωματεία μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι αρκετές θέλοντας σιγά-σιγά να βρουν τα πατήματά τους καθώς το νέο πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία αναμένεται να είναι αρκετά δυνατό.

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου καθώς επικράτησε με 4-2 του ΑΠΣ Πάτραι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου φέτος έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά ο έμπειρος τεχνικός Σταμάτης Σαρρής δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του νέου δύσκολου πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Κασιώνης, Κούστα, Πανόπουλος και Χαλικόπουλος ενώ για τους «πράσινους» σκόραραν οι Δημητρακόπουλος και Σαμπανέι.

 

ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ

Κινήθηκε αθόρυβα και με στοχευμένες κινήσεις στην περίοδο των μεταγραφών ο Πανμοβριακός Ριόλου δημιουργώντας μια δυνατή ομάδα που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Οι Ριολίτες πέτυχαν μια ακόμα νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους αυτή τη φορά εκτός έδρας με 2-0 του ΠΑΟ Βάρδας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού με γκολ των Καζαντζή, Α. Κάτσενου πήρε μια πολύ καλή εκτός έδρας νίκη. Να σημειωθεί ότι οι «Ταύροι» έχασαν δύο πέναλτι με τον Γ. Πολίτη και Δ. Μικελάτο.

Στα μεταγραφικά τώρα, η ομάδα του Πανμοβριακού ανακοίνωσε μια ακόμα πολύ καλή μεταγραφή που ακούει στο όνομα του Μάριου Παναγιωτόπουλου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από την μέση και μπροστά σχεδόν σε όλες τις θέσεις και θα λύσει… τα χέρια του προπονητή του Γιώργου Λαγού.

ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο Άρης Πατρών ηττήθηκε στο «Φ. Αραβαντινός» με 4-3 από τη Θύελλα Πατρών σε ένα ακόμα παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Τα τέρματα για το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη πέτυχαν οι Ντίνος (2) Κωνσταντινίδης, Σκεπετάρης ενώ αυτά των ερυθρόλευκων οι Αγγελής, Μητρόπουλος, Κωστής.

Ηττήθηκε (2-1) από την Κόρινθο

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου με 2-1 από την Κόρινθο όμως έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι αιγιώτες παρά τις απουσίες που είχαν έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που είναι το φαβορί για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Κορίνθου.

Το συγκρότημα του Φίλιππου Σχοινά στο πρώτο μέρος έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και είχε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως το ποθητό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η αιγιώτικη ομάδα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σε αντίθεση με τον φιλοξενούμενο προπονητή -Κώστα Κιάσσο- που έκανε μόλις τρεις, με αποτέλεσμα η Κόρινθος να καταφέρει στο τελευταίο 2ολεπτο να φτάσει με αξιώσεις στη «μελανόλευκη» περιοχή και να πετύχει σε διάστημα πέντε λεπτών δύο τέρματα με τους Σαχσανίδη (72 ́) και Ματίας (77 ́). Ο Παναιγιάλειος, ωστόσο, κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Γκάτση στο 83 ́, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-2).

Να θυμίσουμε ότι εκτός παιχνιδιού ήταν οι Τάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Αθανασόπουλος που απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους και ο τραυματίας Αντρέα Χούσα.

 

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

Παναιγιάλειος – ΠΑΣ Κόρινθος 1-2 

ΠΑΟ Βάρδας – Πανμοβριακός Ριόλου 0-2  

Θύελλα Πατρών – Άρης Πατρών 4-3

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου – ΑΠΣ Πάτραι 4-2

Εθνικός Πατρών – Λιμνοχώρι 1-0

Διαγόρας – Πήγασος 0-0

Αετός Ρίου – Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-3

Αχαϊκή – Κ19 Παναχαϊκής 2-0

Δαβουρλής Κ’ 92 – Ηρακλής Πατρών 0-0

Ηλειακός Λεχαινών – Σταροχώρι 2-2

Αστέρας Τσουκαλείκων – Αναγέννηση Πατρών 2-2

Δόξα Νιφορεΐκων – Ροΐτικα 4-0

A.E. Aιγίου-Άβυθος 2-0

Πυρσός – ΑΟ Τριταίας 2-2

Καλάβρυτα – Θύελλα Αιγίου 2-0

Αστέρας Λεοντίου – Προοδευτική Πατρών 2-2

Αχαιός Σαραβαλίου – ΑΕ Περιβόλας 0-0 (διεκόπη στο 65′ λόγω διαπληκτισμών)


Ροή ειδήσεων

Advertisement