Connect with us

Πολιτισμός

Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος αποχαιρετούν με συναυλία στην Πάτρα… «το δικό μας καλοκαίρι»

Published

on

Στη Πάτρα, τη γενέτειρα της Λουξ, θα δοθεί το φινάλε της μοναδικής καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου, που «έντυσε» με τη χαρακτηριστική φωνή του… το «δικό μας καλοκαίρι».

«Η δικιά μας» Λουξ θα βρεθεί και πάλι στο πλάι του καλλιτέχνη χαρίζοντας δροσιά και δίνοντας το ρυθμό στην πολυαναμενόμενη συναυλία, που έχει γίνει το «talk of the town». Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκής και μαζί με τη Λουξ θα υποδεχτούν το κοινό για να σιγοτραγουδήσουν μεγάλες παλιές και νέες επιτυχίες. Ο Αντώνης Ρέμος θα ενώσει τη φωνή του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια ξεχωριστή βραδιά για το κοινό της Πάτρας.

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας, η Λουξ για 8η χρονιά στηρίζει τον Αντώνη Ρέμο, έναν από τους πιο ξεχωριστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, που μέσα από την ερμηνεία του χαρίζει στον κόσμο συναισθήματα, διασκέδαση και χορό.

Λίγα λόγια για τη Λουξ
Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement