Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(12/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Αυτή η εβδομάδα -όπως και η προηγούμενη- στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου, στις υποχρεώσεις που έχεις καθώς και σε κάποια εργασιακά ζητήματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως να μη διευκολύνει την εξέλιξη αυτών, για αυτό θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Ταύρος
Θα δώσεις έμφαση στην προσωπική σου ζωή και τον αισθηματικό τομέα. Ο Ερμής ευρισκόμενος στο ζώδιο του Ζυγού συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και προσπαθεί να στρέψει την προσοχή σου στα ζητήματα της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν να μην τα αφήσεις στον αυτόματο πιλότο αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα στις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου φαίνεται πως παραμένει στραμμένη σε κάποια οικογενειακά ζητήματα και υποχρεώσεις αγαπημένων σου προσώπων, τις οποίες έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δυσκολεύει λίγο το έργο σου όμως το γεγονός πως ο Ερμής βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα καταδεικνύει πως κανένα από τα μικροπροβλήματα που ενδεχομένως να δημιουργηθούν δεν θα είναι αξεπέραστο.

Καρκίνος
Φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με αρκετά πρόσωπα τα οποία σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σε απασχολήσουν εξίσου αρκετά τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και σε ωθεί να δεις ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι, είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Λέων
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και αυτές οι συναντήσεις να αποτελέσουν την αφορμή για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα τα οποία σας αφορούν από κοινού. Αξιοποίησε τις θετικές συγκυρίες για να διευθετήσεις μία παλαιότερη παρεξήγηση ή να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί.

Παρθένος
Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις ήδη παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά πρόσωπα τα οποία σε αναζητούν είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους! Η παρουσία του Ερμή καταδεικνύει παρασκήνιο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου κατά την επικοινωνία σου αλλά και την επαφή σου με τους άλλους.

Ζυγός
Είναι πάρα πολύ πιθανό να έχεις ήδη παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά πρόσωπα τα οποία σε αναζητούν είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους! Η παρουσία του Ερμή σε ανάδρομη πορεία- καταδεικνύει παρασκήνιο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου κατά την επικοινωνία σου αλλά και την επαφή σου με τους άλλους.

Σκορπιός
Αυτές τις ημέρες θα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάς, με ανθρώπους που σου δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας καθυστερήσεις και παρανοήσεις, όμως με καλή διάθεση και υπομονή εκ μέρους σου θα μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και συζητήσεις που έχουν γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα, καθώς και κάποια σχέδια που έχεις για το προσεχές μέλλον. Λόγω του ότι διανύουμε περίοδο ανάδρομου Ερμή είναι πολύ πιθανόν μερικά από αυτά να χρειαστούν αναπροσαρμογή.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και τονίζει επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να τους δώσεις προτεραιότητα ώστε να τα διευθετήσεις, ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες για πολύ καιρό.

Υδροχόος
Θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματα, τις σκέψεις αλλά και τις ανησυχίες σου, καθώς φαίνεται πως αυτές έχουν κάνει έντονα την εμφάνιση τους και σε απασχολούν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και να σε καλεί να κοιτάξεις στο παρελθόν.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα από το παρελθόν, δημιουργώντας σου απορίες και ερωτήματα σχετικά με την εξέλιξή τους. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και αυτή η αναδρομή μπορεί να ανασύρει μνήμες για θέματα τα οποία θεωρητικά είχαν κλείσει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement