Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Αντίο» σε μια αρχόντισσα-Η Πάτρα αποχαιρέτησε τη ΝίκηΜανωλοπούλου- Βουτσαδάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπήρξε μια αρχόντισσα της Πάτρας, η οποία ξεχώριζε για την ευγένεια, την ευπρέπεια, την δοτικότητα, την καλοσύνη και την μεγάλη της αγκαλιά που χωρούσε τους πάντες.

Η Νίκη Μανωλοπούλου, το γένος Βουτσαδάκη, αναχώρησε για την αιωνιότητα σε ηλικία 86 ετών, προχθές το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλευόταν δίνοντας γενναία μάχη με την ασθένειά της.

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος ήταν ο σύζυγος και στήριγμά της, πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος και οι δύο της κόρες, Τασία Μανωλοπούλου, πρώην δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πατρέων, με τον σύζυγό της πρώην βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, και Νανά (Ανδριάννα) Μανωλοπούλου με τον σύζυγό της, Πατρινό οδοντίατρο, Ηλία Κούβελη.

Η εκλιπούσα υπήρξε μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα, αγαπητή σε όλους και καλοσυνάτη. Καταγόταν από την Κρήτη και διατηρούσε τους δεσμούς με τη γενέτειρά της, ενώ το πατρικό της σπίτι στα Χανιά βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σ’ όλη της τη ζωή κουβαλούσε την αγάπη της για τον τόπο της διατηρώντας αναλλοίωτα όλα όσα είχε διδαχτεί από τους γονείς της, μεταλαμπαδεύοντας στα παιδιά της τον αξιακό της κώδικα.

Όλοι όσοι την γνώριζαν μιλούν για την αρχοντιά και την αφοσίωση με υποδειγματικό τρόπο στην οικογένειά της.
Επί δεκαετίες στάθηκε με σεβασμό και αγάπη στο πλευρό του Πατρινού καταξιωμένου και δραστήριου αυτοκινητιστή και επιχειρηματία Ανδρέα Μανωλόπουλου, με τον οποίο δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement