Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μετακινήσεις στο σχήμα Παπαδόπουλου-Ανακοινώνονται αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής των Καλαβρύτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθ. Παπαδόπουλος ανακοινώνει άμεσα νέες αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων. Οι αλλαγές αυτές εντάσσονται στην προσπάθεια αξιοποίησης όλων των στελεχών της παράταξης τους οποίους ο κ. Παπαδόπουλος μέσω των μετακινήσεων, φαίνεται ότι θέλει να αξιοποιεί κατά την περίοδο της δημαρχίας του σε διάφορες αρμοδιότητες.

Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως την αξιοποίηση προσώπων που αποτελούν τον πυρήνα των συνεργατών του, χωρίς να επηρεάζεται η πορεία και ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής.

Αναντικατάστατοι -άρα και μη μετακινούμενοι σε άλλα πόστα- πρέπει να θεωρούνται οι Σαμαρτζόπουλος Ιωάννης αντιδήμαρχος Οικονομικών, Νίκος Σφαραγκούλιας αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ευθύμιος Φλογεράς άμισθος αντιδήμαρχος για την Δ.Ε. Καλαβρύτων και πρόεδρος στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων» καθώς και ο Γιώργος Ροδόπουλος αντιδήμαρχος αρμόδιος για τη Δ.Ε. Παΐων.

Οι κ.κ. Σαμαρζόπουλος, Σφαραγκούλιας, Φλογεράς και Ροδόπουλος παραμένουν σταθερά στο σχήμα μετά τους ορισμούς και τις μετακινήσεις που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο (2021).

Ροή ειδήσεων

Advertisement