Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: “Αισχρά τα μηνύματα του 50χρονου”-Ισχυρίστηκε στο Live News ο πατέρας της 12χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα λόγια του στο LIVE NEWS καθηλώνουν.

Είναι ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας που κατάφερε να παγιδεύσει τον άντρα που παρενοχλούσε την κόρη του και να τον παραδώσει στα χέρια της αστυνομίας.

Ένας 42χρονος, που όπως λέει έζησε στιγμές και έκανε σκέψεις, που τον έκαναν να χάσει τον ύπνο του.

Ήταν εκείνος που έκλεισε ραντεβού στον 50χρονο και όταν τον είδε να φτάνει στην πλατεία της Πάτρας, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία.

«Βάζω το παιδί να κάθεται σε ένα παγκάκι, ήρθε αυτός με τη μηχανή όμορφα και ωραία και της κάνει ψηστήρι για να την πάρει, βγαίνω και καταλαβαίνετε τι έγινε».

Πίσω από τη σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του, κρυβόταν ένας παλιός γείτονας. Ένας 50χρονος που είναι παντρεμένος και είναι και ο ίδιος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, μόλις 6 ετών.

«Τον ήξερα φατσικά, με τον κουμπάρο μου πηγαίναμε μαζί σχολείο, έχουμε 30 – 40 κοινούς φίλους. Η απόσταση στα σπίτια μας πρέπει να είναι 400 μέτρα».

Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι γονείς κατάλαβαν πως η 12χρονη κόρη τους ασχολείται παραπάνω από όσο θα έπρεπε με το Instagram.

«Το παιδί είναι πολύ προσεκτικό, πολύ ντροπαλό, πολύτεκνη οικογένεια είμαστε, έτυχε να έχει Instagram, με πολλή προσοχή από εμάς πάντα, δύο μέρες δεν κοιτάξαμε μόνο τα tablet και καταλάβαμε ότι κάθισε μια ώρα παραπάνω απ’ ό,τι της έχουμε επιτρέψει το βράδυ».

O διαδικτυακός λογαριασμός παραμένει ανοιχτός αλλά τώρα τον έλεγχο έχουν οι γονείς που διαβάζουν τα μηνύματα και αποφασίζουν να απαντήσουν.

«Τα μηνύματα που της έχει στείλει και πως προσπάθησε να δελεάσει το κοριτσάκι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αισχρός είναι».

Λίγα μέτρα από το σπίτι τους, ο 50χρονος πιστεύει ότι συνομιλεί με την ανήλικη και συνεχίζει.

«Θα σε πάω βόλτα με τη μηχανή, τι όμορφη που είσαι και άλλα αισχρά».

Τα μηνύματα όπως λέει ο πατέρας της 12χρονης, είναι αισχρά και αρρωστημένα.

Χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να του περνάει από το μυαλό, ο 50χρονος κάνει το μεγάλο λάθος και κλείνει ραντεβού. Πιστεύει πως σε αυτό θα εμφανιστεί η 12χρονη μόνη της. Γρήγορα όμως έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Μετά τη σύλληψη, ο 50χρονος δήλωσε μετανιωμένος. Τα δύο κινητά του τηλέφωνα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας», ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου.

Ο 50χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε, θα απολογηθεί αύριο, με τον πατέρα της ανήλικης να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία, που θα είναι όπως λέει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους βάζουν στόχαστρο ανήλικα παιδιά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement