Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

«Της ψυχής το παρακάτω» Aπόψε στο Παμπελοποννησιακό η μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μία συναυλία φόρο τιμής στο Δημήτρη Μητροπάνο, έναν μοναδικό λαϊκό καλλιτέχνη και άνθρωπο, ο οποίος υπηρέτησε πιστά το μεγαλείο του λαϊκού τραγουδιού, μιλώντας μέσα από αυτό για δεκαετίες στην καρδιά εκατομμυρίων Ελλήνων, ολοκληρώνονται σήμερα στις 9.00 το βράδυ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Το κοινό θα απολαύσει πέντε εξαίρετους καλλιτέχνες – ερμηνευτές που όλοι έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Νιώθουν απέραντο σεβασμό και αγάπη για τον Δημήτρη Μητροπάνο.
Η Πέγκυ Ζήνα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, πλαισιωμένοι από την ορχήστρα που συνόδευε τον καλλιτέχνη στην πολύχρονη διαδρομή του, θα αποδώσουν τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Φάνης Δίπλας.
Την Ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου απαρτίζουν οι Γιώργος Κατσίκας (ντραμς), Γιάννης Κυφωνίδης (πλήκτρα), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα), Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Μάκης Πελέκας (μπουζούκι), Χρήστος Περτσινίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Σινάνης (μπουζούκι), Ανδρέας Τράπαλης (βιολί), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν).
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπαζαχαριάκης. Ηχοληψία: Δημήτρης Ευαγγελάτος.
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία έχει προγραμματιστεί εκτέλεση δρομολογίων από το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε είκοσι λεπτά από την γραμμή Νο 7 με αφετηρία στην οδό Ερμού (μεταξύ Κορίνθου και Κανακάρη). Με τη λήξη τη συναυλίας έχει προβλεφθεί αναμονή λεωφορείων προκειμένου να μεταφέρουν τους θεατές στο κέντρο.
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10.00 €. Άνεργοι, Φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€. Για Συλλόγους – Σωματεία και για προμήθεια από 20 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο. (Για τα ομαδικά εισιτήρια η παραλαβή γίνεται τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από τα γραφεία του Πολιτιστικού Οργανισμού). Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.
Οι πύλες για την είσοδο του κοινού στο Παμπελοποννησιακό στάδιο θ’ ανοίξουν στις 8.00 μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr, Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας (2610-273-613), Δισκοπωλείο Joe Records – Καραίσκάκη 134 (2610-620-673), Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» – Κορίνθου 274 (2610-273-287) και στο ταμείο του σταδίου μετά τις 6.00 το απόγευμα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement