Connect with us

Lifestyle

Τις απάτησαν και το έμαθε όλος ο πλανήτης – Σκάνδαλα απιστίας με διάσημες γυναίκες

Published

on

Ποιο αίσθημα μπορεί να είναι χειρότερο από το να μαθαίνεις πως ο σύντροφος σου σε απατά;

Σίγουρα να το μαθαίνεις μαζί με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στη δική σου αντίδραση.

Διαβάστε επίσης: «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε καθάρματα. Αλλά οι διασημότητες μας τηλεφωνούν!» -Η ομερτά των παπαράτσι
Αυτές είναι μερικές από τις πιο όμορφες διάσημες γυναίκες που κλήθηκαν να διαχειριστούν αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, κάτω από τους προβολείς των ΜΜΕ.

Beyonce
Στο άλμπουμ της Lemonade η Beyonce ξεσπά για το σκάνδαλο γύρω από τη σχέση της με τον διάσημο ράπερ Jay-Z, ο οποίος παραδέχθηκε ότι την απατούσε.

Οι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να απατήσει τη Beyonce παραμένουν… αναπάντητοι. Αναπάντητο παραμένει επίσης το γιατί εκείνη τελικά τον συγχώρησε.

Jennifer Aniston
Μπορεί να χρειάστηκε πολλές συνεδρίες με ψυχολόγο, όμως αν η Jennifer Aniston κατάφερε να ξεπεράσει το διαζύγιο της από το Brad Pitt και το γεγονός ότι την απάτησε με την Angelina Jolie, είναι ζωντανή απόδειξη ότι μπορούν όλες οι γυναίκες!

Emily Ratajkowski
Παρότι η ίδια δεν επιβεβαίωσε επισήμως τις φήμες, οι θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι τα tweet στα οποία αντιδρά το νεαρό μοντέλο Emily Ratajkowski μαρτυρούν την άστατη συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου της.

Ο Sebastian Bear McClard φέρεται να την απάτησε σε πολλαπλές περιπτώσεις, ενώ πηγές ισχυρίζονται ότι ο παραγωγός υπήρξε άπιστος και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Ratajkowski, η οποία γέννησε το γιο τους τον Μάρτιο του 2021.

Khloe Kardashian
Ο Tristan Thompson δεν ήταν το πρώτο «Βατερλώ» της Khloe Kardashian, η οποία φαίνεται συνεχώς να πέφτει πάνω σε άπιστους αστέρες του NBA.

Παρότι εκείνος την απάτησε με την Jordyn Woods παιδική φίλη της μικρότερης αδερφής της Kylie Jenner αλλά και πολλές άλλες γυναίκες, η Khloe προσπάθησε να σώσει το γάμο τους για χάρη της κόρης τους.

Cardi B
Τα βήματα της Beyonce ακολούθησε η Cardi B άλμπουμ με τίτλο Invasion of Privacy, όταν μαθεύτηκε ότι ο Offset των Migos την απατούσε.

Ο γάμος τους πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως τώρα φαίνεται να είναι καλά μαζί και περιμένουν το δεύτερο τους παιδί.

Jennifer Garner
Η Jennifer Garner γνώρισε τον Ben Affleck στα γυρίσματα της ταινίας Pearl Harbor, όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με άλλον. Βέβαια κανείς δεν φανταζόταν ότι θα παντρεύονταν τελικά μεταξύ τους και εκείνος θα την απατούσε με τη νταντά των παιδιών τους.

Οι σχέσεις τους σήμερα είναι σαφώς καλύτερες, όμως η Garner προτίμησε να μην παρευρεθεί στο γάμο του πρώην συζύγου της με τη Jennifer Lopez.

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement