Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ένας λαμπερός γάμος στο νησί των Φαιάκων-Ο Πατρινός Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Γκόγκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σ’ ένα ρομαντικό σκηνικό, με φόντο το γαλάζιο του Ιονίου και με άρωμα παράδοσης επισφραγίστηκε ο έρωτας δύο νέων, το περασμένο Σάββατο, στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων.

Ο Πατρινός μουσικός παραγωγός και ασφαλιστής Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Γκόγκα, αρχιτέκτονα, κόρη του επιφανούς Κερκυραίου Διονύση Γκόγκα.


Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μανδρακίνας σε ένα σκηνικό που θύμιζε καρτ ποστάλ.
Η νύφη γοητευτική και απαστράπτουσα μέσα στο υπέροχο νυφικό της, έφθασε με άμαξα στην εκκλησία όπου την περίμενε ο κομψότατος γαμπρός. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων αντάλλαξαν όρκους αγάπης, σεβασμού και αφοσίωσης. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η καλή του φίλη Έμμυ Τόγια.
Οι νεόνυμφοι χέρι χέρι ξεκίνησαν να σχεδιάζουν την κοινή τους πορεία έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους, οι οποίοι με τις εγκάρδιες ευχές τους συνόδευσαν την τόσο ξεχωριστή μέρα για αυτούς.
Το ζευγάρι μετά τον χορό του Ησαΐα δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους στο Star Hall στον Σκάφωνα της Κέρκυρας με πλούσιο μπουφέ, πολλή μουσική και χορό μέχρι το ξημέρωμα.

Φωτό: Χριστόφορος Κορακιανίτης

(από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Γνώμη” 11/9/2022)


Ροή ειδήσεων

Advertisement