Connect with us

Πολιτισμός

Αντώνης Ρέμος στη «Γ»: «Ο σεβασμός στον κόσμο είναι διαχρονική αξία»

Published

on

Τελευταίος σταθμός στην καλοκαιρινή περιοδεία του δημοφιλούς ερμηνευτή, Αντώνη Ρέμου, που περιελάμβανε πέντε πόλεις της Ελλάδος είναι απόψε η Πάτρα, η οποία είναι έτοιμη να τον υποδεχτεί μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε μία μοναδική συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής με την υπέροχη φωνή και την
ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, λίγο πριν το φινάλε των πέντε συναυλιών που έδωσε μίλησε στη «Γ» για το κοινό της Πάτρας, για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, για το «μυστικό» της επιτυχίας, αλλά και για τα σχέδια του, τον φετινό χειμώνα, οπότε και θα συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή.

Στην αποψινή συναυλία ο Αντώνης Ρέμος, που κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά- απόφαση που τον έχει, απολύτως, δικαιώσει, θα ερμηνεύσει τις μεγάλες, διαχρονικές του επιτυχίες καθώς και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που αγαπά, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που αποτελεί εγγύηση για την απόλυτη διασκέδαση. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της, πάντα πηγαία και αυθεντική, θα μας ταξιδέψει, θα μας συγκινήσει, με τα καινούργια της τραγούδια που μόλις κυκλοφόρησαν αλλά κι όσα έχουμε αγαπήσει μέχρι σήμερα.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σας περιμένουν στο Γήπεδο της
Παναχαϊκής για μία μοναδική βραδιά, γεμάτη υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες,
αγαπημένες μουσικές, συναίσθημα, διασκέδαση, χορό κι ελευθερία που τόσο μας
έχει λείψει. Προπώληση www.ticketservices.gr, www.galaxiasliveproductions.gr

ΕΡ.: Τελευταίος καλοκαιρινός σταθμός της περιοδείας σας η Πάτρα. Πώς αισθάνεστε που επιστρέφετε σε μία πόλη που έχετε ένα από τα πιο ένθερμα κοινά;

-Καταπληκτικά. Η Πάτρα είναι μία πολύ όμορφη πόλη όπου έχω και πολύ καλούς φίλους. Κάθε φορά που έρχομαι περνάω εξαιρετικά καλά. Η επικοινωνία με τον κόσμο, τα αληθινά χαμόγελα κι η αποδοχή, μού δημιουργούν πάντα πολύ όμορφα κι ειλικρινή συναισθήματα. Ήθελα το φινάλε των φετινών μου συναυλιών να γίνει εδώ και για έναν ακόμα λόγο καθώς η Λουξ, χορηγός εταιρεία και φέτος στις εμφανίσεις μου, έχει την έδρα της στην Πάτρα. Εύχομαι κι εδώ να ζήσουμε ένα υπέροχο πάρτι όπως και στις άλλες πόλεις (Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα) όπου έγιναν οι συναυλίες μου.

ΕΡ.: Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τον κόσμο δύο χρόνια μετά τους περιορισμούς της πανδημίας;
Ό, τι θέλουμε κι επιθυμούμε όλοι μας. Επιστροφή στην κανονικότητά μας. Να ζούμε και να κινούμαστε ελεύθεροι δίχως την απειλή του κορονοϊού και τους περιορισμούς της πανδημίας. Ο κόσμος, το φετινό καλοκαίρι, έδειξε ότι «διψά» για αληθινή διασκέδαση, δίχως μάσκες και περιορισμούς. Θέλει να χορέψει, να τραγουδήσει, να εκφραστεί ελεύθερα. Το βλέπω στα μάτια τους, στην επικοινωνία που έχουμε σε κάθε live. Τόσο για τον κόσμο όσο και για εμάς τους καλλιτέχνες είναι απελευθερωτικό που ξαναζούμε στιγμές και καταστάσεις που τις θεωρούσαμε, τόσα χρόνια, δεδομένες. Παρόλα αυτά όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει.

ΕΡ.: Μαζί σας επί σκηνής η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Πώς είναι η συνεργασία σας;
-Η συνεργασία μου με την Ελεονώρα είναι υπέροχη. Είναι ένα πολύ γλυκό, ευγενικό, αέρινο πλάσμα. Η Ελεονώρα, είναι μία εξαιρετική τραγουδίστρια που έχει όλο το χρόνο μπροστά της να χτίσει μία πολύ μεγάλη καριέρα. Η, μέχρι σήμερα, πορεία της δείχνει περίτρανα πόσο πολύ αγαπά και σέβεται τη δουλειά της και πόσο πολύ την αποδέχεται ο κόσμος. Πραγματικά, χάρηκα πάρα πολύ τη συνεργασία μας, κάτι που θα διαπιστώσετε κι εσείς εδώ, ιδίοις όμμασι, στην όμορφη Πάτρα, στη συναυλία που θα δώσουμε σήμερα στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.

ΕΡ.: Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας κι είναι αυτό που κάνει ένα τραγούδι «διαχρονικό», όπως τα δικά σας;

Μυστικά και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Η σοβαρή και πειθαρχημένη δουλειά, η
συνέπεια κι ο σεβασμός προς τον κόσμο κάνει τους καλλιτέχνες διαχρονικούς. Οι επιλογές μας, άλλωστε, είναι αυτές που μας προσδιορίζουν σε κάθε μας βήμα. Ο καλός στίχος, η μουσική, η ερμηνεία κι η αλήθεια σου όταν τραγουδάς κάνει το τραγούδι διαχρονικό. Είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό να ακούς τραγούδια που να μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου, άσχετα με το πότε γράφτηκαν.

ΕΡ.: Τι ετοιμάζετε για τον χειμώνα;
Πρωτίστως θέλω να αναφερθώ στον υπέροχο χώρο που έχουμε δημιουργήσει με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδη, το «NOX», που λειτουργεί από τον περσινό χειμώνα. Είναι ένας καλαίσθητος χώρος με εξαιρετική ακουστική που δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να απολαμβάνει πραγματικά το πρόγραμμα που βλέπει. Φέτος το χειμώνα θα συνεργαστώ με την αγαπημένη μου Καίτη Γαρμπή, έναν άνθρωπο που με αγκάλιασε από τα πρώτα βήματά μου στο τραγούδι, που έχουμε ξανασυνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία και παλαιότερα και που και τα δύο ντουέτα που έχουμε κάνει, έχουν γράψει τα δική τους ιστορία και είναι διαχρονικά. Τόσο η «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» όσο και η «Κιβωτός». Το δεύτερο μάλιστα θεωρείται ένα από τα πιο χιτ κομμάτια του καλοκαιριού και ας έχουμε μπει εδώ και πολλά χρόνια στο 2000!

Ροή ειδήσεων

Advertisement