Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Βλέπει… Καλαμάτα, νέο φιλικό “εκτός” με Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της ρεβάνς με την ομάδα της Καλαμάτας.

Οι Πατρινοί αύριο στις 17:30 υποδέχονται στην Αγυιά την ομάδα της Μεσσηνίας δίνοντας «χρώμα» πρωταθλήματος θέλοντας παράλληλα τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Από κει και πέρα ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει κλείσει άλλο ένα φιλικό και αυτό είναι την επόμενη εβδομάδα εκτός έδρας με την Ηλιούπολη. Το μόνο που απομένει είναι να κλειστεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Πολλές φορές στο ρεπορτάζ έχουμε αναφέρει ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής θα κάνει τρεις μεταγραφές ενώ θα αποχωρήσουν και κάποιοι κοκκινόμαυροι. Η πρώτη ήρθε όταν η «Γ» αποκάλυψε τον Βραζιλιάνο Καρλίτος και αναμένονται ακόμα δύο σε ακέραιες θέσεις.

Ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι αύριο ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και απομένουν οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που είναι μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να δοθούν δανεικοί δύο με τρεις ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας έτσι ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

PANACHAIKI TV: Ζωντανά και δωρεάν η μετάδοση  

Παρακολουθήστε ζωντανά, αποκλειστικά και εντελώς δωρεάν από το επίσημο κανάλι της Παναχαϊκής στο YouTube τη φιλική αναμέτρηση της Παναχαϊκή με την Καλαμάτα αύριο στις 17:30!

Οπουδήποτε και αν βρίσκετε θα μπορείτε να δείτε το φιλικό προετοιμασίας ζωντανά από το γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά!


Ροή ειδήσεων

Advertisement